Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek ezen a télen sem kötelezik el magukat

Sokakat a hideg, téli idő arra sarkall, hogy begubózzanak, és egy másik test melege mellett keressék a tüzet, mások viszont ugyanolyan aktív és nyitott életet élnek októbertől februárig, mint az év bármely másik felében, időjárástól függetlenül. Ők azok, akik télen sem menekülnek egy kapcsolat biztonságába, hanem továbbra is a saját útjukat járják. Te is köztük vagy? Most kiderül!

A Szűz

szűz tél horoszkóp párkapcsolatA Szűz az a típus, akitől sosem fogod hallani, hogy visszamegy az exéhez. Nem tenné, mert a magas elvárásaiból úgysem adna lejjebb. Ha egyszer nem jött össze, nem hiszi, hogy másodszorra majd más lesz. Őt nem foglalkoztatja, mennyire magányos, de az sem, milyen régóta él egyedül. Ő inkább magában tölti az idei telet, mintsem hogy megalkudjon valaki mellett csupán azért, hogy ne legyen egyedül.

A Skorpió

skorpió tél horoszkóp párkapcsolatA Skorpió imádja a telet, valójában ez a kedvenc évszaka, ezért ő semmi nyomasztót nem talál a fagyos éjszakákban. Nem arról van szó, hogy tuti egyedül marad – sőt, ő még azon sem görcsöl, vajon a karácsonyt kivel tölti –, de pontosan ez a hozzáállás segíti őt, hogy a szerelem is könnyebben rá találjon.

A Nyilas

nyilas tél horoszkóp párkapcsolatA Nyilas számára a tél ugyanannyi kalandot és lehetőséget rejt, mint az év bármely más évszaka. Ilyenkor is imád a természetben lenni, vagy ha nagyon nem bírja a hideget, melegebb éghajlatra utazik. A lényeg, hogy ő sosem a külső körülmény miatt kötelezi el magát, csakis akkor teszi meg, amikor belülről felkészült, és erős késztetést érez rá.

elite daily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top