Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek egyáltalán nem megy könnyen az elköteleződés

A biztonságos, tartós párkapcsolatok nem mindenkit vonzanak magától értetődő módon. Ezeknek a csillagjegyeknek például kifejezetten nehezükre eshet belevágni egy hosszabb, elköteleződést igénylő kapcsolatba. A horoszkóp segítségével kiderül, vajon miért. Te is köztük vagy? És a párod?

A Szűznek a legjobb kell

elköteleződés párkapcsolat csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz nagyon magasra teszi a lécet, amit valójában senkinek sem könnyű megugrania. Ha mégis belemegy valakivel egy párkapcsolatba, újdonsült társának igencsak fel kell kötnie azt a bizonyos nadrágot, ugyanis elvárásainak, igényeinek megfelelni csöppet sem egyszerű. Már pedig, amikor ő elégedetlen, gondolkodás nélkül továbbáll.

A Nyilas retteg az elköteleződéstől

elköteleződés párkapcsolat csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilasnak hatalmas szíve van, talán éppen ezért elköteleződésfóbiás. Nem akarja korlátozni sem önmagát, sem a párját, valójában azt szeretné, ha minél több embernek juthatna belőle. Ő az a típus, aki retteg az elvárások, a korlátozás bármilyen fokától. Amikor megkapja a kellő szabadságot, ő a legszerethetőbb csillagjegy.

A Vízöntő unatkozik a hosszú kapcsolatban

Ezeknek a csillagjegyeknek egyáltalán nem megy könnyen az elköteleződésA Vízöntővel nincs egyszerű dolga egy féltékeny és birtokló típusú embernek. Ő többféle indokot is fel tud sorakoztatni, amiért nehezen kötelezi el magát a párja mellett. Nemcsak azért, mert idealisztikus elvárásai gyakran ütköznek a valósággal, hanem azért is, mert hajlamos gyorsan elunni magát. Utóbbi nem feltétlenül társa hibájaként róható fel, de a kapcsolatnak hosszabb távon biztosan nem tesz jót.

elköteleződés párkapcsolat csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek féltik a szabadságukat (Thinkstockphotos)

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top