Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek náluk idősebb hölgyekkel randiznának

Minden férfinek, és persze a nőknek is, megvannak a maga párválasztási preferenciái, legyen szó a külsőről, a családi háttérről, a gondolkodásról, a világnézetről vagy éppen az életkorról. A fiatalabb nők spontánabbak, bohók, fiatalosak, míg az idősebbek mellett a tapasztalat, a bölcsesség, a nyugalom szólhat. Ezek a csillagjegyek inkább az utóbbiakkal randiznának. Szóval, semmi sincs veszve, ha már elmúltál 30 vagy akár 40 is, akadnak még férfiak, akik épp rád várnak. Íme, azok a csillagjegyek, akik az idősebb, érettebb hölgyek társaságát keresik. Köztük vagy? És a párod?

A Vízöntő érettebb a koránál

szerelmes csillagjegyek érett hölgyek randi vízöntő horoszkópA Vízöntő tapasztalt társra vágyik, olyanra, akitől tanulhat, aki egyfajta „mentorként” viselkedik vele. Nem véletlenül vágyik nála idősebb, érettebb hölgy társaságára, hiszen ő az egyik legbölcsebb, legintelligensebb csillagjegy, aki jóval érettebb gondolkodású a valós életkoránál. A Vízöntő férfi szinte éhezik az új tapasztalatokra, egy idősebb hölgy partner pedig bátoríthatja, hogy minél több új dolgot próbáljon ki. Ráadásul, ha párja teljesen különbözik tőle, az olyan, mintha „magasabb fokozatba” kapcsolna.

A Bak inspirálódik a párkapcsolatban

szerelmes csillagjegyek érett hölgyek randi bak horoszkópA Bak olyan társat keres, aki már „megállapodott”, aki pontosan tudja, mire is van szüksége a kapcsolatban, és persze túljutott már azon az időszakon, amikor önmagát keresi. A Bak férfi éhezik a sikerre, szorgalmas és kitartó típus, éppen ezért, ha a hölgy már sok mindent elért az életében, és a kemény munkát sem veti meg – amelynek köszönhetően elérte céljait –, akkor ez a tulajdonsága több mint vonzó a számára. Érett partnere erősen inspirálja őt, nem mellesleg bizonyítékul szolgál, hogy az áldozatos és kemény munka mindenkor meghozza gyümölcsét.

A Nyilas szívesen ismerkedik idősebb hölgyekkel

szerelmes csillagjegyek érett hölgyek randi nyilas horoszkópA Nyilas természetéből fakadóan egyszer szeretne mindent kipróbálni. Lehet, ő lesz az a csillagjegy, aki elsőként randizik nála idősebb nővel, de addig biztosan nem nyugszik, amíg ezt is ki nem próbálja. Aztán, amikor ez megtörtént, többé nem is adja alább: minduntalan visszatér az érettebb, kiszámíthatóbb korosztályhoz. A Nyilas férfit az érett hölgyek önbizalma vonzza a leginkább. Lenyűgözi, hogy párját hidegen hagyja mások véleménye, magabiztossága számtalan tapasztalattal párosul, amely pedig igencsak összhangban áll a mindig újdonságra vágyó és  kutató természetével.

A Szűz a nyugalmat keresi idősebb párjában

szerelmes csillagjegyek érett hölgyek randi szűz horoszkópAmikor a Szűz partnert keres, olyasvalakit hív randizni, aki mellett megállapodhat. Hosszú távú kapcsolatokban gondolkodik, amelyhez a bohémebb, szerinte még kiforratlan fiatalabb korosztály alkalmatlan. A Szűz férfi az érettebb hölgyek nyugodtságára vágyik. A külcsín számára nem elsődleges fontosságú, sokkal inkább az érzelmi és szellemi oldalról közelíti meg a kapcsolatot. Olyas társa van szüksége, aki békét, kiegyensúlyozottságot, nyugalmat visz az életébe, a káosz pedig nagyon is távol áll tőle.

szerelmes csillagjegyek érett hölgyek randi horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szívesen randiznak náluk idősebb hölgyekkel (Thinkstockphotos)

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top