Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy legszívesebben mindig feketét hordana

Alkalomtól, évszaktól, napszaktól, de még az időjárástól is független, hogyan öltözködik ez a 4 csillagjegy. Ők ugyanis mindenkor a fekete ruhákra szavaznak. Vajon mi állhat a választásuk mögött, és mit árul el ez a személyiségükről? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Skorpió

fekete öltözködés ruhák horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpiót mágnesként vonzza minden, ami a sötétséghez, a titokzatossághoz, a misztikumhoz kapcsolódik. Imádja a horrorfilmeket, a rémtörténeteket, nála tabutémák sem léteznek. Nem meglepő, hogy a fekete a kedvenc színe, ruhatárában szinte csak sötét darabokat találni. Még szép, hogy rajong a feketébe öltözött boszikért, halloweenért is.

A Nyilas

fekete öltözködés ruhák horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas, annak ellenére, hogy nagy gondolkodó, már-már filozófus alkat, valójában nem szereti túlagyalni a dolgokat. Például azt sem, hogy mit vegyen fel. Azt ugyanakkor pontosan tudja, bárhol is jelenjen meg, a feketével sosem nyúlhat mellé, ezért az ő gardróbjában csak olyan alapdarabokat találsz, amelyeket bármilyen alkalomra fölvehet.

A Bak

fekete öltözködés ruhák horoszkóp bak csillagjegyA csillagjegyek közül a Bak valódi főnök- és főnökasszonytípus. Imád utasításokat osztogatni, de valójában jól is áll neki, hiszen megjelenése mindenkor autoritást, tekintélyt, tiszteletet sugároz. Ehhez pedig mi más illene jobban, mint a fekete, ami alapból is a kedvence.

A Vízöntő

fekete öltözködés ruhák horoszkóp vízöntő csillagjegyA fekete nemcsak klasszikus szín, de a lázadást is jól kifejezi. A Vízöntő pedig örök excentrikus, kívülálló, valódi lázadó alkat. Nála jöhet minden, ami eltér a megszokottól, a hétköznapi viselettől. Szeret tetőtől talpig feketébe bújni, ám még így is lehetetlen, hogy észrevétlen maradjon.

fekete öltözködés horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon szívesen öltöznek feketébe (Thinkstockphotos)

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top