Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek az éj közepén szeretkeznének

Ezek a csillagjegyek sosem érzik, hogy túl késő lenne egy kis összebújáshoz. Sőt a leginkább éjfél után pezsdül fel a vérük. Nem véletlenül, hiszen mindannyian éjszakai bagoly típusok. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

A Skorpió

szex szeretkezés éjszaka horoszkóp skorpió csillagjegyHa a Skorpió élhetné az életét úgy, hogy napközben alszik, éjjel pedig fent van, szinte biztosan megfordítaná a napját. Nemcsak a kalandvágyát, a libidóját is a sötétség ébreszti fel igazán. Egy éjféli (vagy még későbbi) szeretkezéstől még sem az riasztja vissza, ha kora reggel megbeszélésre kell rohannia. Szóval, ha Skorpióval jársz, ne lepődj meg, ha az éjszaka közepén ébreszt fel…

A Nyilas

szex szeretkezés éjszaka horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas képes csapot-papot félbehagyni, ha felcsillan a szórakozás lehetősége. A nyolcórás munkanap után számára nem a semmittevés, hanem az aktív pihenés jelenti a kikapcsolódást, az aktív alatt pedig bátran értheted a hálószobai hancúrozást is… A Nyilas leginkább a kedve és a hangulata szerint él, ezért ha épp az éjszaka kellős közepén érez kedvet az összebújáshoz, nem hagyja elúszni a lehetőséget.

A Vízöntő

szex szeretkezés éjszaka horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő korszakalkotó ötletei leginkább éjszaka támadnak. A kreatív energiáit is ekkor szereti levezetni, persze nemcsak az irodában és a munkában, hanem a hálószobában is. Lázadó alkat, szóval a korán reggeli ébredés sem tartja vissza attól, hogy akár egész éjszaka szeretkezzen, és megvalósíthassa a legtitkosabb szexfantáziákat

szex szeretkezés éjszaka horoszkóp csillagjegy

Ezek a csillagjegyek az éjszaka közepén szexelnének (Thinkstockphotos)

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top