Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a humora szuper szexi

Ezeknek a csillagjegyek hihetetlenül jól áll a szarkasztikus humor. Nemcsak ők tesznek meghökkentő, mégis nagyon vicces és frappáns megjegyzéseket, de kifejezetten értékelik, amikor a többiek őket illetik hasonlókkal. Tény és való, furcsa és szokatlan lehet sokak számára a humoruk, viszont kétségtelenül intelligens, ellenállhatatlan és szuper szexi. Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

1. Ikrek

Az Ikrekről nem állítható, hogy sohasem ítélkezne. Sőt, kifejezetten hajlamos másokra lesújtó megjegyzést tenni. Kedves, vicces és nagyon szerethető stílusának köszönhetően ezek mégsem sértőek. Tőle csöppet sem állnak távol a szarkasztikus viccek. Sőt, bámulatosan vonzóvá teszik mások szemében. Időnként persze előfordul, hogy nem, vagy félreértik a vicceit, és ez az, ami nagyon elkeserítheti.

2. Szűz

A Szűz meggondolt, alapos, nagyon önkritikus, nem mellesleg intelligens csillagjegy. Így az sem véletlen, hogy ő a legtöbbször saját magát figurázza ki, és sokakkal ellentétben még a legsiralmasabbnak tűnő helyzetekben is képes magán nevetni. Szarkazmusát nagyon okosan használja, sosem bántja meg például mások érzéseit, sosem tenne bántó megjegyzéseket.

3. Skorpió

A Skorpió hajlamos lehet a bántó megjegyzésekre. Az ő szarkasztikus humora ugyanis átcsaphat bántó megjegyzésekbe, az ő nyelvét jócskán felvágták. Őszinte, egyenes, sosem kertel, kimondja, ami a szívét nyomja. Aktuális hangulatától függően humorral fűszerezve, vagy csipkelődős, esetleg gúnyos megjegyzések formájában. Az biztos, hogy vicceivel egy másik Skorpiót biztosan lenyűgöz.

4. Nyilas

A Nyilas szarkasztikus humora ugyan nem nevezhető a legkifinomultabbnak, de a poénok kétségtelenül mindenkor ülnek. Az ő célja kifejezetten a szórakoztatás, hogy mosolyra, nevetésre késztesse a többieket. Vidám, optimista, nyílt szívű és nagyon szerethető, ezért az ő megjegyzései sem tűnnek sosem sértőnek. Elgondolkodtatónak annál inkább. Néha az érzései elől is a szarkazmusba menekül.

5. Vízöntő

A Vízöntő humora nem feltétlenül a legszarkasztikusabb, viszont ő maga nagyon szórakoztatónak, egyedinek és elmésnek találja ezt a stílust. A szarkazmust ugyanis az intelligencia egyik fokmérőjének tartja, nála pedig mindez különösen fontos értéket képviseli. Ő csöppet sem bánja, amikor a párjától vagy barátaitól kap szarkasztikus megjegyzéseket.

humor csillagjegy horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon szexi a humoruk (Thinkstockphotos)

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top