Horoszkóp

Ezt a 4 csillagjegyet különösen érzékenyen érinti a novemberi telihold

November 23-án, pénteken az Ikrek jegyében ragyog az égen a telihold. Mindenkire hatással lesz, de ez a négy csillagjegy különösen erősen érzi a hatását. Te is köztük vagy? Akkor számodra igazán hasznos tanácsokkal szolgál a horoszkóp.

Az Ikrek

novemberi telihold csillagjegyek ikrek horoszkópIkrek jegyűként rád mindig nagy hatást gyakorol a telihold. A novemberi telihold számodra azért különleges jelentőségű, mert a Hold a jegyedbe lép pénteken. Éppen ezért mindenképpen érdemes megragadnod és a javadra fordítanod az energiáját. Ha van olyan munkád, feladatod, amellyel már a születésnapod óta foglalkozol, akkor most érdemes belehúznod, hiszen végre sikerre viheted. A testi-lelki kényeztetésre is bátran fordíts időt, lazíts, pihenj, töltődj fel.

A Szűz

novemberi telihold csillagjegyek szűz horoszkópSzűz jegyűként számodra a novemberi telihold remek alkalmat nyújt, hogy sikerre vidd az ötleteidet. Most még szemfülesebben figyeld az új lehetőségeket, mert sokkal előnyösebb pozícióba kerülhetsz, ha élsz velük. Ugyanakkor arra is nagyon figyelj, hogy ne vállald túl magad, a mennyiség könnyen a minőség rovására mehet. Ez pedig téged különösen érzékenyen érinthet.

november 23. péntek telihold horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket érzékenyen érinti a pénteki telihold (Thinkstockphotos)

A Skorpió

novemberi telihold csillagjegyek skorpió horoszkópSkorpió jegyűként az érzelmi állapotod végre stabilizálódni látszik, ám maradt még egy utolsó lépés, amit meg kell lépned. Ez pedig valószínűsíthetően személyes, családi, szerelmi, esetleg baráti kapcsolatodat érinti. A novemberi telihold idején képes leszel jó döntést hozni, amiből biztosan pozitívan jössz ki érzelmileg és mindenhogyan. Élj a különleges lehetőséggel.

A Vízöntő

novemberi telihold csillagjegyek vízöntő horoszkópA novemberi telihold lesz a nagy lehetőséged rá, hogy dobbants: itt az ideje ugyanis, hogy megmutasd magad, az ötleteidet, amit biztosan értékelni fognak. Vízöntő jegyűként csupán arra figyelj, hogy ne dőlj be azoknak, akik akadályozni próbálnak. Mivel az eszeden csöppet sem könnyű túljárni, most sem döntesz rosszul.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top