Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy több mint intelligens

Ezek a csillagjegyek a természetüknél fogva rendkívül intelligensek. Szívesen és könnyen tanulnak, kreatívan, összetetten gondolkoznak. Vajon miért tűnnek okosabbnak a többieknél? A horoszkópból kiderülnek az izgalmas részletek. Te is köztük vagy?

A Halak született bölcs

intelligens bölcs csillagjegy halak horoszkópA Halak született bölcs, ami esetében azt jelenti, a többieknél könnyebben tanul, és folyamatosan szívja magába a tudást. A legkülönlegesebb tulajdonsága talán mégis a bámulatos intuíciója, melyre tudatosan oda is figyel. Különleges tekintetéről képtelen vagy levenni a szemed, önkéntelenül is válaszolsz a kérdéseire. Légy óvatos, mert a legrejtettebb titkodat is ártatlanul szedi ki belőled. Amiért ő az egyik legintelligensebb csillagjegy: figyelmesen meghallgat téged, és gyorsan átlátja a problémáidat. Fogadd el a javaslatait, a vállán pedig sírd ki a bánatodat.

A Szűz eminens csillagjegy

intelligens bölcs csillagjegy szűzA Szűz talán a legkritikusabb típus, de nem ok nélkül és nem is öncélúan az. Mindenből és persze mindenkiből a lehető legjobbat és legtöbbet szeretné kihozni – beleértve saját magát is. Született elemző, mélyen és a legapróbb részletekig látja át a problémákat, a hibákat könnyedén és pillanatok alatt kiszűri. Nem véletlen, hogy a legokosabb diákok is többnyire ebben a csillagjegyben születnek. Ő az eminens, aki gyűjti az elismerést, a sikert. Egy Szűz sosem fog utánad kullogni, ő mindenkor legalább két lépéssel jár előtted. Gondolkodásban mindenképpen.

A Bak intelligenciája figyelemre méltó

intelligens okos csillagjegyek bak horoszkópA Bak intelligenciája valóban kivételes és mindenképpen figyelemre méltó. Mégis ő az egyetlen csillagjegy, akinek éppen ez a gyengesége. Amellett ugyanis, hogy az eszéről híres, hajlamos az arroganciára, és rendkívül türelmetlen mindenkivel, akiről úgy gondolja, nem ér fel az ő szintjére. Meggyőződése, hogy mindent jobban tud, és igazság szerint tényleg nem egyszerű őt tudásban túlszárnyalni vagy sarokba szorítani. Rendkívül tájékozott és olvasott, már önmagában ezért is túlzás nélkül állítható, ő az egyik legokosabb csillagjegy, amire méltán lehet büszke.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top