Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a zodiákus zsenijei

Ezek a csillagjegyek a zodiákus zsenijei. A horoszkóp szerint ők a legintelligensebbek, a legokosabbak mindenki közül. És vajon miben zseniálisak? A horoszkópból ez is kiderül. Te is köztük vagy?

A Szűz briliáns elme

zseni csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz maximalista típus. És pontosan ezért briliáns elme is. Képes elmélyedni a feladatokban, és a legapróbb részlet fölött sem sikkad el a figyelme. Mindent észrevesz, és mindent képes teljes egészében látni. Nagyon logikusan, összeszedetten gondolkodik. Pontosan ezért nagyszerű munkaerő, kiváló barát vagy remek ismerős.

A Bak az értelmiségi csillagjegy

zseni csillagjegyek bak horoszkópA Bak a tipikus értelmiségi csillagjegy. Ő az, aki folyamatosan az újabb információk után kutat, mindenről tudni szeretne, mert tájékozott akar lenni. Nagyon szeret olvasni az interneten, de a könyveket is szórakoztatónak tartja. Szivacsként szívja magába a tudást, őt bármiről lehet kérdezni, mindenre tudja a választ, nem mellesleg elképesztően vág az esze.

A Vízöntő a zseni csillagjegy

zseni csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő egészen más szemmel tekint a világra, mint a többi csillagjegy. Másként, különleges és zseniális módon látja a világ összefüggéseit. Elképesztően okos és intelligens,  a művészetekben páratlanul tehetséges lehet. A problémamegoldó képessége elsőrangú, kiváló tanácsokat ad a barátoknak, az ismerősöknek. Tudásszomjának köszönhetően folyton kutat és keres, tanul és fejlődik azokban a témákban, amelyek különösen érdeklik. Valódi újító és feltaláló lakozik a lelkében.

zseni intelligencia horoszkóp csillagjegyek

Zseniálisak ezek a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top