Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy nagyon be akar illeszkedni

Ezek a csillagjegyek sokakkal ellentétben nem kitűnni akarnak a tömegből, hanem tökéletesen beolvadni és szinte láthatatlannak tűnni, amiért hajlandóak mindent feláldozni és megtenni. Törekvésük olyannyira jól sikerül, hogy elfelejtenek magukkal és a saját dolgaikkal foglalkozni. Ők azok, akik a horoszkóp szerint talán már túlzottan is be akarnak illeszkedni. Köztük vagy?

A Bak másolja a többieket

bak csillagjegy elfogadás beilleszkedés horoszkópAmikor a Bak megpróbál egy társaságba beilleszkedni, hajlamos letükrözni a többeket, és pontosan úgy viselkedni, mint ők. Azzal persze nincs is probléma, ha időnként mások pozitív viselkedési formáit elsajátítja, de teljesen új verziót faragni önmagából talán nem igazán egészséges. A békesség kedvéért még a véleményét is visszatartja, ha kell. A leggyakrabban a munkahelyén próbál alkalmazkodni, és beilleszkedni a közegbe, hogy olyanná váljon, amit az ő az ideális munkatárs címszó alatt elképzel. 

A Mérleg békésen illeszkedik

mérleg csillagjegy elfogadás beilleszkedés horoszkópA Mérleg szinte kétségbeesetten szeretne beilleszkedni a társaságokba, aminek egyik módját a konfliktuskerülésben látja. Tudatosan kerüli az ellentmondásos beszédtémákat, nehogy olyasmit mondjon, ami esetleg hangosabb vitát szülhet. Ő is inkább megtartja a véleményét saját magának. Amivel pedig valóban népszerűséget vívhat ki, hogy szívesen simítja el a mások közötti konfliktusokat, mintha az lenne a feladata, hogy megtartsa a békét, az egyetértést. 

A Halak elnézést kér

halak csillagjegy elfogadás beilleszkedés horoszkópAz egyik módja annak, ahogyan a Halak megpróbál beilleszkedni a közösségekbe, az a gyakori bocsánatkérés. Folyton elnézést kér, a sajnálatát fejezi ki néha még olyasmiért is, amit el sem követett, vagy ami valójában mások hibája. Nagyon szeretné elfogadtatni magát, aztán amikor rájön, hogy mégsem illik bele a kiszemelt közegbe vagy szituációba, hajlamos saját magát hibáztatni, és még azért is bocsánatot kér, hogy megpróbált kapcsolatot teremteni. Pedig csak rá kéne eszmélnie, nem biztos, hogy benne van a hiba.

A Szűz mindent megtesz, csak elfogadják

szűz csillagjegy elfogadás beilleszkedés horoszkópAmikor a Szűz a társaságba való beilleszkedésre összpontosít, mindenre azt mondja, hogy „igen”, még akkor is, ha valójában nem szeretne igent mondani. Olyan, mintha nem érezné elég méltónak, érdemesnek magát a többiek barátságára. Gőzerővel tesz azért, hogy elfogadják és megszeressék őt a többiek, ezért szinte minden kívánságot teljesít, mindenkinek segít, ilyenkor hajlamos a saját igényeit félretenni. Aztán egy ponton a nagy igyekezet valójában visszafelé sül el, hiszen csalódik, mert saját magára a többiek mellett egyszerűen ideje sem marad.

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top