Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek, ha összeházasodnak, nem lesznek boldogok

Ezek a csillagjegyek bámulatosan összeillenek, és nagyon boldogok együtt egészen addig, amíg az oltár elé nem állnak. Amint kimondják a boldogító igent, a szerelem szertefoszlik. Miért nem tudnak kijönni egymással az esküvőt követően? Vagy lehet, hogy soha nem is illettek igazán össze? A horoszkópból kiderül. Vajon te és a párod is köztük vagytok?

A Bak és az Ikrek szerelme

horoszkóp bak párkapcsolathoroszkóp ikrek párkapcsolatValójában a Bak és az Ikrek az egyik legkevésbé összeillő csillagjegypáros. Az Ikrek nagyon szereti a figyelmet, imád beszélgetni, akkor a legboldogabb, ha párjától megkapja mindezt. A Bak vele szemben visszafogott típus, nem beszél fölöslegesen, az érzéseit is csak óvatosan mutatja meg. Az életét a maga szabályai szerint éli, nem szereti, ha valami vagy valaki fölborítja az elképzeléseit. Kiszámítható, megbízható típus. Az Ikrekről ugyanez már csöppet sem mondható el. Ő rugalmas, a változások éltetik, az unalmat, az egyhangúságot pedig ki nem állhatja. Eleinte éppen a különbségek miatt vonzódnak egymáshoz, és éppen azt szeretik a másikban a leginkább, ami belőlük hiányzik. A tartós együttélés közben fordul a kocka, ami eddig szimpatikus volt, később már egyáltalán nem az, sőt inkább idegesítő lesz a másikban. A kapcsolat pedig gyorsan elindul a lejtőn a szakítás lefelé.

A Nyilas és a Szűz az esküvő után egymás ideigeire megy

nyilas horoszkóp párkapcsolatszűz horoszkóp párkapcsolatElső ránézésre a Nyilas és a Szűz kapcsolata akár tökéletesnek is tűnhet. Aztán kiderül, hogy mégsem. Míg a Szűz maximalista, a tökéletesség mintaképe, a Nyilasról mindez már csöppet sem mondható el. Amennyire vonzódnak egymáshoz a párkapcsolat elején, pontosan annyira mennek egymás idegeire az esküvőt követően. A Szűz pillanatok alatt gurul dühbe a Nyilas lazaságától, míg utóbbit párja rugalmatlansága és teljesíthetetlen elvárásai idegesítik a leginkább. A Nyilas úgy érzi, bármit tesz, az sosem elég jó a Szűznek, míg a Szűz szerint a Nyilas szándékosan bosszantja őt komolytalanságával és megbízhatatlanságával. Folyamatos közöttük a vita és a veszekedés, ami persze kifejezetten árt a kapcsolatnak. A Szűz úgy érzi, a Nyilas inkább elutazik, mintsem felvállalja a felelősséget, a Nyilas szerint a Szűz elveszi tőle a levegőt, folyton kontrollálja és kritizálja őt. Igazán mély lelki kapcsolat sem alakul ki közöttük, a kezdeti érzések végül szertefoszlanak, végül már a pokolra kívánják a másikat.

A Halak és a Mérleg házassága sem lehet tökéletes

halak horoszkóp párkapcsolatmérleg horoszkóp párkapcsolatHihetetlenül romantikusan indul a Mérleg és a Halak párkapcsolata. Úgy tűnik, ők a tökéletes páros együtt. Megérik és kiegészítik egymást, szinte szemmel is látható a körülöttük lebegő rózsaszínű felhő. A vidám és társaságkedvelő Mérleget lenyűgözi az igazán különleges Halak. Az érzékeny és romantikus csillagjegyet pedig a Mérleg figyelmessége, udvarlása hengerli le. Mint egy tündérmese, úgy indul ez a kapcsolat, az sem kétséges, hogy gyorsan az oltár elé állnak. A problémák ezután ütköznek ki közöttük. A Mérleg menni szeretne, társaságban szívesen ismerkedik és flörtöl, a Halak otthon maradna, és rosszul tűri, hogy párja másokkal többet törődik, mint vele  – legalábbis szerinte. A Mérleg nem érti, a Halak miért nem képes önfeledten szórakozni. Egy idő után az őrületbe kergetik egymást, mert az egyik duzzog, a másikkal meg képtelenség beszélgetni. A rózsaszín lufi kipukkad, a kapcsolat pedig köddé válik.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top