Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek az őrületbe kergetnek

Ezek a csillagjegyek viselkedésükkel biztosan az őrületbe kergetnek. Sosem ismernék be, amikor hibáznak, a végletekig kötik az ebet a karóhoz, vagy képtelenség velük szót érteni. Mitől olyan bosszantóak, és mely tulajdonságuk a legidegesítőbb? A horoszkópból minden kiderül. Vajon te is köztük vagy?

A Bika makacsságával kerget az őrületbe

bika horoszkópA Bika minden csillagjegynél idegesítőbb tud lenni. Szörnyen makacs és önfejű, képtelenség bármiről is lebeszélni, amit a fejébe vett. Viselkedésével pillanatok alatt az őrületbe kerget. Attól pedig csak még makacsabb lesz, ha úgy döntesz, nem foglalkozol vele, és megpróbálod figyelmen kívül hagyni az okfejtéseit. Azért ennyire bosszantó, mert kifejezetten intelligens csillagjegy, mégsem látja be a hibáit. Elejt néhány megjegyzést, amivel máris kirobbantja a vitát. Teljesen mindegy, neked van-e igazad, mindenképpen veszítesz, amin aztán csak még inkább feldühíted magad. Vajon érdemes?

A Mérleggel még vitatkozni sem lehet

mérleg horoszkópA Bikával ellentétben a Mérleggel képtelenség vitatkozni. Ő pontosan ezzel a viselkedésével kerget az őrületbe. Mindent megtesz, hogy kibújjon a számára kényelmetlen szituációkból. Vagyis valójában semmit sem tesz, passzívan kimered, és süket fülekre találsz nála. A veszekedés, az összetűzés minden formáját messze elkerüli. Úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne körülötte, miközben a valóság éppen az ellenkezőjét mutatja. Hiába is próbálsz vele dűlőre jutni, vagy próbálod elmondani az érveidet, sült hal módjára mélyen hallgat. Addig vár, amíg a dolgok maguktól megoldódnak – szerinte. Nem véletlen, ha úgy érzed, égnek áll a hajad tőle.

A Halak a saját világában él

halak horoszkópA Halak hajlamos rá, hogy az álmaiban, a saját világában lebegjen és éljen. Látszólag testben és lélekben is melletted áll, és figyelmesen hallgat, közben valójában egészen máshol járnak a gondolatai, fogalma sincs, mit mondasz neki. Dühítő tulajdonságnak érezheted, mégis kreatív és művészi lelke okán menekül a felelősség vállalása elől, és megvalósítható terveket sem szívesen szövöget. Kiszámíthatatlanságával kerget az őrületbe a leginkább. Fogadd el, és inkább ne is bosszantsd magad rajta fölöslegesen, ha az utolsó pillanatban mondja le a megbeszélt találkozót, vagy változtatja meg a döntését. Talán csak az égiek tudják, mi járhat ilyenkor a fejében.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top