Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy elvárja a királyi bánásmódot

Ki ne vágyna rá, ki ne szeretné, ha legalább csak néha királyként, királynőként bánna vele az élet, és persze a párja. Ezek a csillagjegyek nagyon is elvárják a kitüntető figyelmet, a fenségeknek kijáró bánásmódot. Te is köztük vagy? És a párod?

Alkalmanként mindenki szereti, ha elkényeztetik, és ez rendben is van így. Az asztrológia szerint azonban a következő csillagjegyek sokkal inkább elvárják a fenségeknek kijáró bánásmódot, mint a többiek. Imádják az ajándékokat, ha körülugrálják őket, mert úgy gondolják, ők a legjobbat érdemlik.

A Bika

A zodiákus második jegyét, a Bikát a Vénusz uralja, amely a szerelem, a szépség és a pénz bolygója. Nem véletlen, hogy ez a csillagjegy nagyra értékelik a luxust, az élet minőségi dolgait, és imádja, ha az érzékeit különleges ingerek stimulálják. Ha kényeztetéséről esik szó, nála minden jöhet: lazító masszázs, finom házi koszt, ízletes borok, jó zene és meghitt, harmonikus hangulat. Annak ellenére, hogy makacssága makacssága okán sokan önzőnek tartják, a megkülönböztető figyelemért, a gondoskodásért cserébe ő is minden tőle telhetőt megad.

Az Ikrek

Az Ikreket gyakran tartják sokoldalú, de legalábbis kettős személyiségeknek, így nem meglepő, hogy egyaránt szereti a kényeztetést, a megkülönböztető figyelmet, de azt is ugyanígy, amikor ő hordozhatja szerelmét a tenyerén. Ő még arra is képes, hogy vörös szőnyeget gördítsen a választottja elé, virágot küldjön neki, luxusvacsorát főzzön, mert mindegy vágya boldognak látni a párját. Ugyanakkor a lelkében örök gyermek, és imádja, ha őt babusgatják, kényeztetik. Ágyba reggeli, talpmasszázs, kis meglepetések – nála ez mind jöhet.

Az Oroszlán

A szavannák királyaihoz hasonlóan az Oroszlán is megköveteli a tiszteletet, a tekintélyt, a megkülönböztető figyelmet. Nagyon szereti a dicséretet, az elismerést vagy amikor ajándékokkal halmozzák el. Az ajándék nála nemcsak luxuscikkeket jelent, hanem a párja teljes figyelmét, aki lesi minden kívánságát – ráadásul ő kifejezetten tehetséges, hogy rávegye a szeretteit, „önzetlenül” teljesítsék az óhajait. Neki nagyon fontos, hogy folyton legyen, aki emlékezteti, mennyire szép, okos, erős, nagyszerű és érdekes csillagjegy.

A Mérleg

A Mérleg elbűvölő típus, aki nagyon sokat foglalkozik, hogy megfeleljen a többieknek. Ugyanakkor ő is imádja a királyi bánásmódot, mert szerinte arra nagyon is rászolgált. Az ízlése kiváló, rendkívül stílusos csillagjegy, ami valójában nagymértékben határozza meg, ki is ő valójában. A megtisztelő figyelemnek azért is nagyon örül, mert így az esetek többségében nem neki kell döntést hoznia. Azzal őt nagyon könnyű elkápráztatni, amikor megkapja a választ, melyik holmi áll a legjobban, melyiket vásárolja meg.

A Halak

A Halak kedves és nagylelkű, ugyanakkor ő is igényli a megkülönböztetett figyelmet, a szeretetet, a törődést. Szerinte ezek az alapjai a valóban romantikus párkapcsolatnak. Imádja a bókokat, a kis figyelmességeket, az ajándékoktól érzi magát szeretettnek. Bár néha önzővé és mohóvá válhat, közben nagyon is tudja, mennyire hálás lehet párjának, aki ezt a sok mindent megteszi neki. Cserében persze ő is elhalmozza a szerelmét minden jóval.

(via Culture Astrology) Kiemelt fotó: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top