Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nehéz a kedvére tenni

A horoszkóp szerint ezeknek a csillagjegyeknek nem könnyű a kedvére tenni. Ők ugyanis meglehetősen nagy követelményeket állítanak a férfiak elé, ezért csak ritkán elégedettek úgy igazán. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Halak

halak nő hódítás kihívás párkapcsolat horoszkópA Halak hölgy hajlamos igen magas igényeket támasztani a férfiakkal szemben. Kiszámíthatatlannak tűnhet, mert folyton változik a hangulata. Ő a rekorder abban is, hogy az életet nehéznek, küzdelmesnek éli meg. Feláldozza magát, belebújik a mártírszerepbe, de valójában gyakran ő maga sem tudja, mit is szeretne igazán, vagy mi az, ami igazán boldoggá tenné. Pedig alapvetően kedves, nagyon szerethető és igazán különleges csillagjegy, a szívéhez ugyanakkor nehéz megtalálni a helyes utat.

A Mérleg

mérleg nő hódítás kihívás párkapcsolat horoszkópA Mérleg hölgyet lehetetlen küldetés meghódítani az olyan tulajdonságok nélkül, mint az  iskolázottság, udvariasság, a szépség iránti fogékonyság és persze a kisugárzás. Nem véletlenül várja el mindezt a jelentkezőktől, hiszen ő maga is rendelkezik ezekkel az ismérvekkel. Nem mellesleg ő nem egy akar lenni a párkapcsolatok között – ő az egyetlen akar lenni. Szóval, olyan férfira vágyik, akinek ő a legfontosabb és az első.

Az Ikrek

Ezeknek a csillagjegyeknek nehéz a kedvére tenniAz Ikrek hölgy ez elérhetetlenségi lista harmadik helyezettje. Ő nagyon is készen áll a mély és tartós kapcsolatra, persze csak akkor, ha a férfi kellően felcsigázta az érdeklődését. Tény és való, nála a kommunikáció, az izgalmas beszélgetések nagyon fontos szerepet töltenek be, ezért olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan remekül kommunikál, képes izgalmasan, érdekesen beszélgetni, érti a szarkasztikus, cinikus poénokat, nem mellesleg megnyerő külsővel rendelkezik. Nem könnyű megfelelni az elvárásainak.

A Vízöntő

vízöntő nő hódítás kihívás párkapcsolat horoszkópA Vízöntő hölgy nagyon szívesen randizik, hiszen szereti a társaságot, az újdonságot, az izgalmas kihívásokat. Ugyanakkor ő is igencsak komoly elvárásokat támaszt a lehetséges partnerekkel szemben. Amellett, hogy a férfi kedvelje a színházi előadásokat, nem baj, ha kellő humorral is rendelkezik, szívesen kirándul a természetben, őszinte és megbízható is. A Vízöntő hölgynél a bizalom elsődleges, és ez az, amivel el lehet nyerni a szívét.

A Bak

Ezeknek a csillagjegyeknek nehéz a kedvére tenniA Bak hölgy nagyon visszafogott és tartózkodó típus, nem mellesleg ellenállhatatlan csillagjegy. Az ő kezét nem nyered el azzal, ha elé viszed a sárkány levágott fejét. Ő komoly és megbízható társra vágyik, aki valóban mindent megtesz, hogy boldognak láthassa őt. Viszont ha képes vagy kiállni a talán nem is olyan kevés próbát, bízhatsz abban is, hogy vele a mese boldogan ér véget. Boldogan éltek, míg meg nem haltok…

elérhetetlen csillagjegyek horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nehéz a kedvében járni (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top