Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek folyton kételkednek magukban

Ezek a csillagjegyek folyamatosan megkérdőjelezik önmagukat. Magasak az elvárásaik, mégis gyakran úgy érzik,. nem érdemelik meg az elismerést, számukra nem járnak igazán pozitív dolgok az életben. Pedig a teljesítményük elsőrangú, ezért valójában nagyon is kijár nekik is a jóból. Köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod a választ.

A Mérleg

Amikor a Mérleget megdicsérik, általában olyan mondatokkal próbálja elhárítani a bókot, mint: „Nem az én érdemem, XY sokkal többet dolgozott nálam.” Annak ellenére, hogy kifejezetten tehetséges csillagjegy, mégsem hisz önmagában, a képességeiben. Amikor mégis elönti a lelkét a büszkeség, a kudarctól való félelem is eluralkodik rajta.

A Szűz

kételkedő csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz talán a leginkább igényes csillagjegy. Önmagával szemben különösen maximalista. Pontosan ezért érzi mindig azt, ha valamit nem tökéletesen, a saját elvárásainak megfelelően tesz le az asztalra, akkor az már nem is megfelelő munka. Ilyenkor képes teljesen lehúzni magát, és úgy érzi, ő az igazi lúzer, aki semmilyen elismerést nem érdemel.

Az Ikrek

kételkedő csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek hajlamos mindent, ami igazán összejön számára az életben, csupán a szerencsének tulajdonítani. Pedig nagyon is büszke lehet a teljesítményére, hiszen ő valóban a saját szerencséje kovácsa. Mindent megtesz a sikerért, az elismerésért, aztán mégis úgy érzi, valójában nincs is miért büszkének lennie. 

A Halak

A Halaknak tudatosítania kéne magában, hogy ő igenis elég jó. Elég szép, elég kedves, elég kreatív és így tovább. Amikor alkot, legyen szó a hobbijáról, a munkájáról, akkor lehet igazán sikeres és eredményes, amikor hisz önmagában. A munkája nagyon is megérdemli a dicséretet, az elismerést, ráadásul büszke lehet arra is, mennyi energiát fektetett a feladatba.

csillagjegyek kételkedés horoszkóp

Ezek a csillagjegyek folyton megkérdőjelezik önmagukat (Thinkstockphotos)

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top