Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek művészi szintre emelték a csetlés-botlást

Ezek a csillagjegyek szinte vonzzák a kisebb-nagyobb szerencsétlenségeket. Például folyton nekimennek valakinek, ők azok, akik leöntik kávéval a kollégákat, vagy teljesen véletlenül borítanak fel tárgyakat. Ha te is az „ügyetlenek” közé tartozol, íme néhány szuper tanács a horoszkóp jóvoltából.

A Nyilas

ügyetlen csillagjegyek nyilas horoszkópNyilas jegyűként szinte sehol sem vagy biztonságban, hiszen bárhol egy pillantás alatt baleset szenvedő alanyává válhatsz. A legveszélyesebb színtérnek a konyha ígérkezik, ami a kések, a villák, a forró víz otthona, minden, ami vágást, forrázást okozhat. A fürdőszobában a szappan könnyen belemehet a szemedbe, ami még a kisebb bosszúságok közé tartozik, a vizes padlótól viszont jobb távol tartani magad. A nappalit ne is említsük! Hányszor mentél neki a dohányzóasztalnak úgy, hogy a rajta lévő dolgok a földre zuhantak, nemritkán a lábujjadra? A horoszkóp tanácsa nem is lehet más, mint hogy lassíts, mindent végezz nyugodtan, kapkodás nélkül, mert így véget ér a rémálom, hiszen a figyelmetlenséged állandóan sérülésekkel jár.

A Halak

ügyetlen csillagjegyek halak horoszkópNincs könnyű dolgod Halak jegyűként neked sem. Rengeteg idődet és energiádat veszi el, hogy bocsánatkérések özönével árasztod el a körülötted lévőket: az egyikkel összeütköztél, a másiknak leöntötted a ruháját, a harmadiknak eltörted valamelyik tárgyát. Próbálsz óvatos lenni, ám úgy tűnik, mintha üldözne a balszerencse. A barátaid és a szeretteid tisztában vannak az ügyetlenségeddel, és megtanulták, miként előzzék meg a bajt: a törékeny, értékes tárgyakat igyekeztek biztonságba helyezni előled. Csöppet sem viseled jól a „balkezességedet”, mégis úgy tűnik, nem sok mindent tehetsz ellene. Talán annyit, hogy megfogadod a horoszkóp tanácsát: hibáiddal együtt szereted magadat.

A Rák

ügyetlen csillagjegyek rák horoszkópRák jegyűként az ügyetlenséged kisebb mértékben fizikai, nagyobb arányban érzelmi dolgokhoz köthető. Egyik jellegzetességed, hogy hajlamos lehetsz meggondolatlanul megszólalni, ekkor pedig olyasmi is kicsúszik a szádon, amit abban a pillanatban jobb lenne visszaszívni. Mondhatnád, honnan tudhattad volna, hogy az egyik barátod elvált? Legközelebb érdemesebb lenne előbb felmérni a helyzetet, mielőtt agyondicséred a barátod exét. Igaz, szándékosságról szó sincs, ám valahogy mégis rosszul sülnek el a dolgok. A horoszkóp javaslata szerint légy egy kicsit óvatosabb, megfontoltabb és diplomatikusabb. Akkor nem lesz baj.

ügyetlen csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek művészi szintre emelték a csetlés-botlást (Thinkstockphotos)

Az Ikrek

ügyetlen csillagjegyek ikrek horoszkópIkrek jegyűként imádsz sztorizgatni, különösen a népes társasági eseményeken, ahol aztán úgy beleéled magad a történetbe, hogy szinte az egész testeddel mesélsz. A gond ezzel csak annyi, hogy olyan vehemensen gesztikulálsz, hogy közben valakinek a kezéből kivered a poharat, avagy ledöntesz valamit az asztalról. A környezeted mindenesetre már alkalmazkodott ehhez: a drágább borokat, üvegpoharakat biztonságba helyezik, és igyekeznek olyan ruhát felvenni, amiért nem olyan kár, ha folt esik rajta. A horoszkóp javaslata szerint érdemes lenne valahogy leszoknod a váratlan és heves mozdulatokról, a teátrális gesztusokról, mert azzal a „balesetek” számát is mérsékelhetnéd.

A Szűz

ügyetlen csillagjegyek szűz horoszkópSzűz jegyűként úgy véled, a félelem legyőzésének legjobb módja, ha szembeszállsz vele. Mindez pedig nálad azt jelenti, ha látsz egy vizes padlóra figyelmeztető táblát, netalán valaki megkér, hogy üvegpoharakkal teli tálcát vigyél valahova, kapsz az alkalmon. Szinte rákényszeríted magad, hogy véghezvidd bármiféle „baleset” nélkül. De mi történne, ha másik útvonalat választanál, és mégsem a vizes padlón próbálnál átkelni? Hidd el, ez még nem a megfutamodás jele. A horoszkóp javaslata szerint nyugodtan hallgathatsz az eszedre, és ne akard folyamatosan bizonyítgatni magadnak, hogy meg tudod csinálni. Tudod, bizonyos dolgok nem érnek annyit, hogy elessél, nekimenjél, netalán összetörd magad.

A Mérleg

ügyetlen csillagjegyek mérleg horoszkópMérleg jegyűként csetlés-botlásaid az életed jeles napjaira emlékeztetnek téged. Emlékszel, amikor megbotlottál a bizonyítványosztáson? Avagy kilöttyintetted a pezsgőt az esküvői pohárköszöntő alkalmával? Volt olyan születésnapod, amikor nem öntöttél le valakit, nem estél el, és nem löktél fel senkit? Olyan vagy, mint egy cica, aki folyton lever valamit az asztalról, vagy a kiselefánt a porcelánboltban. A környezeted ugyanakkor elnézi neked a csetléseket, mert a szíved nagyon is a helyén van. Rossz hír viszont, hogy kevés az esélye, hogy bármiféle fontosabb eseményt megúszhass kisebb balesetek nélkül. A horoszkóp tanácsa ezért csak annyi: vigyázz magadra.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top