Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy imád kézen fogva sétálni

Ezek a csillagjegyek imádnak kéz a kézben sétálni a szerelmükkel. Nem véletlenül, hiszen romantikusak, érzelmesek és nagyon szerelmes típusok. Vajon mi mindent árul el róluk még ez a romantikus szokás? Íme a részletek. Te is köztük vagy? És a párod?

1. Bika

bika szerelem kézen fogva párkapcsolat horoszkópAz érintés és a testbeszéd legalább olyan fontos a Bikának, mint a beszéd. Egyetlen alkalmat sem szalaszt el, hogy megérintse a párját. A kéz a kézben járás biztonságot ad számára, és ő is így fejezi ki a párjának a szeretetét. Ráadásul imádja, ha az egész világ látja, ők ketten márpedig összetartoznak.

2. Rák

rák szerelem kézen fogva párkapcsolat horoszkópHa sikerült kicsalogatni a páncéljából, a Rák onnantól kezdve nem fél az intimitástól. Ahogyan kettőjükre mondani szokás, szinte össze vannak nőve egymással. Ezért is járnak mindig kézen fogva, hiszen vissza sem tudnák fogni szenvedélyüket. Persze nem is akarják. Hadd lássa mindenki a boldogságukat.

3. Mérleg

mérleg szerelem kézen fogva párkapcsolat horoszkópA Mérleg az örök romantikus, így nem csoda, hogy az olyan klisékben is mélyen hisz, mint a kézen fogva sétálás. De nem csak romantikus alkata rejlik az ok hátterében, ő is kifejezetten szívesen jelzi a szerelmének, no és persze a külvilágnak is, hogy márpedig ők csakis egymáshoz tartoznak.

4. Halak

halak szerelem kézen fogva párkapcsolat horoszkópA Halak érzékeny, romantikus jelleméből kiindulva nem meglepő, hogy a legszívesebben soha el se engedné a szerelme kezét. Szereti azt a biztonságot és figyelmességet, amit az egymásba fonódó ujjak jelentenek. Nagyon szívesen sétál kézen fogva, őt – a más csillagjegyek szerint giccsbe hajló – naplementés vízparti séták sem hozzák zavarba.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top