Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy tutira mély beszélgetéssel kezdi a párkapcsolatot

Vannak, akik irtóznak a mély beszélgetésektől vagy attól, hogy feltárják az érzéseiket. Ám ezek a csillagjegyek nem tartoznak közéjük. Jellemükből fakadóan ragaszkodnak hozzá, hogy kiadós beszélgetéssel fektessék le a szépen induló párkapcsolat alapjait. Te is köztük vagy? És a párod?

A Bika

bika szerelem párkapcsolat horoszkópVan, aki kifejezetten szereti a korlátokat, ilyen például a Bika jegy szülötte is. Neki épp az ad szabadságot, hogy pontosan tudja, merre tart a párkapcsolata, és hogy mit várhat a párjától. A szimmetria nem csak gyönyörködteti, nyugalommal tölti el őt, ezért ragaszkodik annyira ahhoz, hogy már a szerelem kezdetén mindent pontosan letisztázzon.

Ez a 3 csillagjegy tutira mély beszélgetéssel kezdi a párkapcsolatot

A Rák

rák szerelem párkapcsolat horoszkópA Rák érzékeny, mély érzésű, az elköteleződésre kifejezetten nyitott jegy. Párkapcsolatában elsősorban az érzelmi biztonságot, a stabilitást keresi. Nem az a típus, aki összevissza randizgat, ő csak akkor megy bele egy kapcsolatba, ha tökéletesen igaznak érzi a saját és a másik érzéseit. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy az érzések már az elején kimondásra kerüljenek.

A Halak

halak szerelem párkapcsolat horoszkópA romantikus és nagylelkű Halak mindent belead, amikor igazán szerelmes. Sajnos emiatt gyakran ki is használják őt. Épp ezért lényeges, hogy megossza partnerével az érzéseit, hogy mindkét fél tisztában legyen vele: ez a kapcsolat nagyon is komoly, ebbe már nem férnek bele a játszmák.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top