Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legromantikusabb társ

Ezek a csillagjegyek bámulatosan értenek a romantikához. Nagyon figyelmesek, párjukat rendre kisebb-nagyobb meglepetésekkel, figyelmességekkel halmozzák el. Viselkedésükből is süt a romantika, pontosan tudják, mit és hogyan szeretne a társuk, és persze meg is tesznek mindent a romantikus párkapcsolatért. Te is köztük vagy?

A Rák romantikája érzelmes

rák horoszkóp romantikus csillagjegyekHa valaki érzelmes egy párkapcsolatban, a Rák biztosan az. Érzékenységét uralkodó bolygójának, a Holdnak köszönheti, és épp, mint az óceánokat, mérhetetlen mélység jellemzi őt is. Érzelmekben, gyengédségben mindenképpen. Nagyon intenzíven éli meg a szerelmet, párjáért minden tőle telhetőt megtesz. Pontosan ugyanez az érzékenység teszi őt sebezhetővé is, hiszen a szíve könnyen darabokra törhet. Amikor rátalál az igazán megértő társra, a szívét és a lelkét is neki adja. Nagyon empatikus csillagjegy, aki úgy olvassa párja érzéseit, mint mások a könyvek szövegét. Pontosan érzi és tudja, mire vágyik a szerelme. Ha rajta múlik, romantikus együttlétekben sosem lesz hiány.

A Mérleg a legromantikusabb csillagjegy

mérleg horoszkóp romantikus csillagjegyekA Mérleg az egyensúlyra, a harmóniára törekszik a párkapcsolatában. Romantikus és nagyszerű partner, amikor kiegyensúlyozott és megbízható társára talál. Romantikája kifejezetten esztétikus, hiszen ő nem csak a külső szépségre fordít figyelmet, a belső értékek, a kisugárzás is nagyon fontosak a számára. Remek az ízlése, a stílusa, biztosan hangulatos, mégis csendes éttermet talál a randevúhoz, vagy különleges és nagyon kreatív hétvégi programot javasol, de ajándékba is mindenkor ízléses darabokat választ. Randevúzni a Mérleggel már-már olyannak tűnhet, mint egy valódi tündérmese. Nem könnyű elhinni, pedig igaz lehet.

A Halak szívesen romantikázik

halak horoszkóp romantikus csillagjegyekA Halak a zodiákus álmodozója. Romantikus álmait gyakran szövi keresztül a való élet. Szívesen merül és menekül a saját gondolatvilágába, ahol egy tökéletes életről és tökéletes szerelemről álmozik. Ő is nagyon érzékeny típus, bámulatos intuícióval rendelkezik, ezért neki sem okoz különösebb gondot, hogy szerelme gondolataiban, az érzelmeiben olvasson. A romantikus gyertyafényes vacsorák, a vízparton töltött séták és beszélgetések nála maguktól értetődnek. Szinte hipnotikus erejű, nagyon vonzó típus, nem véletlenül mondják róla, ő a legkülönlegesebb csillagjegy. Nagyon mélyen érez, a szerelme tartós. Nemcsak gondoskodó és önzetlen, de bámulatosan figyelmes, és hallgatni is nagyon tud.

romantikus csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legromantikusabb típusok (Getty)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top