Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy azonnal szerelmes lesz

Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen szerelembe esnek. Aztán persze előfordul, hogy pontosan ilyen gyorsan eszmélnek föl, és ábrándulnak ki a szerelemükből , vagy éppenséggel óriásit csalódnak. Melyek azok a csillagjegyek, amelyek a leggyorsabban lesznek szerelmesek? Íme, ők azok. Te köztük vagy?

A Rák a legszerelmesebb csillagjegy

horoszkóp rák szerelem párkapcsolat csillagjegyA Rák a gondoskodás királynője, a legfigyelmesebb, legodaadóbb csillagjegy, nem mellesleg talán számára a legfontosabb és a legnagyobb jelentőségű a párkapcsolat. Rendkívül könyörületes, jószívű és türelmes partner. Biztos lehetsz benne, a Rák mindig ott lesz melletted, hiszen kétségtelenül rendkívül kitartó a szerelemben. Mindent megtesz érted, ha pedig elkötelezted magad mellette, rólad és az egész családról is szívesen gondoskodik. Könnyen lángra lobban benne a szerelem, de az érzései már nem hunynak ki ennyire könnyen. Nagyon tud szeretni, rendkívül ragaszkodó típus, talán éppen ezért is csalódik nagyon sokat.

A Halak rendkívül érzelmes

csillagjegy horoszkóp halak szerelemA Halak talán a legérzelmesebb, a legérzőbb szívű csillagjegy valamennyi közül. Nem véletlen, hiszen a Rákkal együtt ő is a vizes csillagjegyek közé sorolható. Elképesztően érzelmes és érzékeny típus, és csöppet sem fél attól, hogy megmutassa vagy szavakkal fejezze ki az érzéseit. Bátran kimondja, hogy mit akar vagy mit vár el tőled. Kiteríti a kártyáit az asztalra, a szívét adja neked, és semmit sem hagy szó nélkül. Mindent megtesz érted, ha kell, tűzön jár, vagy szinte szó szerint a kútba ugrik, sosem hagyna cserben. Könnyen elöntik az érzések, de azért úgy igazán szerelmes csak ritkábban lesz. A szerelme tartós, a párkapcsolatot nagyon komolyan veszi, és az egész életére gondolja. Aztán vágyai valójában neki is csak ritkán válnak valóra.

A Mérleg párkapcsolat nélkül elveszett

csillagjegy horoszkóp mérleg szerelem párkapcsolatA Mérleg mindenkit elégedettnek, boldognak és hálásnak szeretne látni. Persze valójában mindenki erre törekszik, és mindenki a boldogságot szeretné az életében elérni. A Mérleg ugyanakkor tesz egy kanyart visszafelé, csak hogy egészen biztos lehessen benne, szerelme tényleg jól érzi magát, és minden a legnagyobb rendben van vele. Ő is mindent megtesz a párjáért, mert boldognak szeretné őt látni. Nyugalmat és békét keres, és meg is teremti, mert számára a párkapcsolatban rendkívül fontosak ezek az értékek. Nagyon könnyen lesz szerelmes, viszont időnként felmerülhet benne a kétely, vajon az igazi boldogságot tényleg melletted találja-e meg, és nem valaki más tartogatja még azt neki.

(via gag)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top