Horoszkóp

Ezektől áll égnek a csillagjegyek haja

Vajon mi az, ami a leginkább irritál másokban? Mi az, amit képtelen vagy tolerálni, amitől biztosan égnek áll a hajad? A horoszkópból nemcsak erre derül fény, de azt is megtudhatod, párod mit visel tőled és másoktól is nagyon nehezen. Íme, a legfontosabb részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos valójában a legapróbbnak tűnő dolgokra is képes fölkapni a vizet. A türelem nem az erőssége, így gyűlöl például sorba állni, de a forgalmi dugókban araszolgatás is nagyon idegesíti. Azt végképp nem bírja, amikor mások átlátszó kifogásokkal próbálják magukat kivonni a felelősség vagy a feladatok alól.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika képtelen tolerálni az ízléstelenséget, vagy amikor valaki átlépi a jó ízlés határait, és olyasmit tesz, ami már ellentétes az általánosan elfogadott szabályokkal. Nagyon nehezen viseli a szex hiányát, ettől kifejezetten frusztrált és rosszkedvű lesz. Az anyagi és pénzügyi bizonytalanság pedig a legrosszabbat hozza ki belőle.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek az emberi viselkedés negatív megnyilvánulásait viseli a legnehezebben. A pesszimizmustól, az agressziótól, a humor hiányától áll égnek a haja. Azt sem szereti, amikor megmondják, hogyan viselkedjen, amikor csöndben kell maradnia, vagy másokhoz kell alkalmazkodnia.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nagyon rosszul viseli, amikor éhes, fáradt, fázik, vagy melege van. Amit ugyanakkor a legkevésbé tolerál, az igazságtalanság és a hálátlanság. Szívesen és nagyon sokat segít másoknak úgy is, hogy a saját feladatait teszi félre, ezért is érez csalódottságot, amikor nem értékelik kellően az igyekezetét.

Más és más dolgok idegesítik a csillagjegyeket

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán amilyen hirtelen haragú, olyan gyorsan le is nyugszik. Amit képtelen tolerálni, az a saját kényelme. Nehezen viseli, amikor fölszaladnak rá a kilók, vagy a legforróbb nyáron is dolgoznia kell, az pedig főleg kiborítja, ha nincs elég pénze a hedonista életmódjához. Attól is hajlamos dühbe gurulni, ha mások nem értékelik úgy, ahogy ő azt elképzelte.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz önuralma bámulatos, ennek ellenére őt is igencsak ki lehet borítani. Szó szerint égnek áll a haja, amikor rendetlenség, káosz veszi őt körül. Mivel nagyon pontos típus, gyűlöli a késést, amit másoknak sem néz el. Azt sem bírja, amikor nem hívják vissza telefonon, vagy felborítják és átszervezik a napirendjét. A folyamatosan panaszkodó embereket is messze elkerüli.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg a legtöbbször próbálja elrejteni a mérgét, kivételt a barátai esetében tesz. Nekik kőkeményen megmondja a véleményét. A tiszteletlenséget nagyon rosszul tűri, ennek pedig hangot is ad. Az unatkozó és elégedetlenkedő emberek társaságától is inkább távol tartja magát.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió sok mindent a szívére vesz, de az biztos, hogy a hazugságot sosem bocsátja meg. Azokat az embereket ki nem állhatja, akik kölcsönkérnek valamit, aztán sosem adják vissza, azokat pedig végképp semmibe nézi, akik folyton másokat hibáztatnak, tettükért nem vállalják a felelősséget. 

csillagjegy horoszkóp idegesítő tulajdonság

A csillagjegyek a megbízhatatlanságot tolerálják a legkevésbé

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas a leginkább a megbízhatatlanságot gyűlöli. Azoktól is feláll a szőr a hátán, akik hangosan, szinte kiabálva beszélnek, mert így akarnak másokat meggyőzni a saját igazukról. A korlátozó és folyton panaszkodó emberek is rémesen idegesítik. 

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak az erkölcstelenséget, a mértéktelenséget viseli a legkevésbé. Nem könnyű őt felbosszantani, de ha dühbe gurul, hosszú időbe telhet, mire teljesen lenyugszik. Szigorú és visszafogott életmódjával összeegyeztethetetlen a pénzszórás, a hedonista életvitel. Semmi sem bosszantja őt jobban, mint a megbízhatatlan emberek, főként, ha azok a baráti köréhez tartoznak.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő könnyen dühbe gurul, és ilyenkor meglehetősen gyerekesen viselkedik. Nagyon idegesíti, amikor valami vagy valaki keresztülhúzza a számításait, átszervezi az életét. Azokkal az emberekkel pedig, legyen az családtag vagy barát, minden kapcsolatot megszakít, akikről úgy gondolja, elárulták őt.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak többnyire nagyon komolyan veszi az életet. Éppen ezért nagyon gyűlöli a szarkasztikus megjegyzéseket, amiket lehet, hogy mások inkább viccnek gondoltak. Gyűlöli a provokáló és a leereszkedő stílust is. A leginkább az bosszantja fel, amikor nem értékelik őt eléggé, amikor nem érzi mások elismerését.

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top