Egyéb

Ezek a csillagjegyek pokolra kívánják egymást

Ezek a csillagjegyek előbb-utóbb biztosan pokolra kívánják egymást, talán még azt a pillanatot is, amikor egymásba szerettek. Az eleinte csodásan induló párkapcsolat gyorsan alakul rémálommá. Kik azok, akiknek együtt nincs igazán jövőjük? Ezeknek a csillagjegyeknek szinte biztosan.

A Bika és a Nyilas párosa

Amilyen jól indul a Bika és a Nyilas párkapcsolata, olyan gyorsan fordul a szerelmük kudarcba. A Nyilas imádja a szabadságot, a bulizást, a lazaságot, szívesen tölti az idejét a barátaival, a Bika ugyanakkor otthonülő típus, akinek a nyugalom, a megbízhatóság a lételeme. Változni egyikük sem akar, a Nyilas megy a saját feje után, lehetetlen őt korlátozni, a Bika pedig makacsabb annál, mintsem változtasson az álláspontján. A Bika szerint a Nyilas megbízhatatlan és kiszámíthatatlan, a Nyilas meg úgy gondolja, a Bika túlzottan maradi, rugalmatlan és konzervatív. A Bika számára a biztonság, a hűség mindennél fontosabb, amit a Nyilas nem tud neki megadni. A Nyilas kalandot, kihívást keres az életében, és gyorsan rádöbben, a Bika hozzá túlzottan is unalmas és kiszámítható csillagjegy. Míg a hálószobában a rendkívül inspirálják egymást, az élet többi területén képtelen kijönni a másikkal.

Az Oroszlán és a Bak párkapcsolata

Az Oroszlán nagykanállal falja az életet, vidám, laza és optimista, vele szemben a Bak visszafogott, szigorú és rendkívül következetes. Az Oroszlán imádja a luxust, a csillogást, a Bak igencsak megfogja a pénzt, és nagyon megnézni, mire költ. Az igaz, megadják egymásnak a szükséges távolságot és szabadságot, az önállóság is mindkettőjüket jellemzi, jól induló kapcsolatuk mégis gyorsan halad a lejtőn lefelé. Az Oroszlánnak nagyon fontos a figyelem, amit a Baktól nem kap meg, ráadásul párját pontosan ezzel a tulajdonságával bosszantja a leginkább. Az Oroszlán szereti az izgalmat, a változatosságot, nagyon szeret társaságba járni, a barátaival múlatni az időt. A Bak a munkájának él, a változásokat nem szereti, azt meg végképp nem tolerálja, hogy párja folyton átszervezi a dolgait. Míg a hálószobában fellobbanhat köztük a szikra, a mindennapokban inkább a pokolra kívánják egymást.

csillagjegy horoszkóp párkapcsolat

Ezek a csillagjegyek pokolra kívánják a másikat

A Mérleg és a Rák kapcsolata

A Mérleg és a Rák szerelme óriási érzésekkel és romantikával indul, mégsem tart hosszan. A társaságkedvelő és rugalmas Mérlegnek egy idő után a Rák túlzottan is érzelmesnek, érzelgősnek tűnik. Úgy érzi, túlérzékeny párja inkább bébiszittert keres, mintsem valódi párkapcsolatot. Dédelgetésre, szeretgetésre és állandó megerősítésre van szüksége. A Mérleg ugyanakkor szívesen ismerkedik, szívesen tölti a barátaival is az idejét, a Rák viszont inkább ragaszkodna hozzá, és igencsak hajlamos a féltékenységre is. Megbántva érzi magát, amikor párja társaságban másokkal beszélget, sőt flörtölget is. A Mérleg szerint a Rák folyton nyafog és semmi sem elég jó neki, a Rák meg úgy gondolja, a Mérleg csak magával törődik, és nem értékeli a törődést, a gondoskodást eléggé. Problémáikat képtelenek megbeszélni egymással, a Rák megsértődik, a Mérleg hallgat, a kapcsolat pedig gyorsan megszakad.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top