Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legféltékenyebbek

A csillagjegyek között vannak, akik lazábban, könnyedebben veszik az életet. Mások ugyanakkor ragaszkodóbbak, birtoklóbb típusok, és bizony a féltékenység sem áll tőlük távol. Vajon melyek a legféltékenyebb csillagjegyek, kik azok, akikben pillanatok alatt felébred a zöld szemű szörnyeteg? Nos, ők azok a csillagjegyek. Vajon te is köztük vagy?

bika horoszkóp féltékenységA Bika birtokolni akar

A Bika családra, egészséges, boldog és kiegyensúlyozott életre vágyik. Ragaszkodó, hűséges és igencsak makacs típus. Ragaszkodik mindenhez, ami az övé, vagy legalábbis úgy gondolja, a tulajdona, és birtokolhatja. Nemcsak tárgyakhoz vagy az értékeihez ragaszkodik mereven, éppen ennyire a társához is. Nem szeret veszíteni, és valójában nem is tud. A szerelmétől sem akar megválni. Ugyanakkor büszkeséggel tölti el, ha vonzónak, különlegesnek találják a párját. A Bika egészen addig nem féltékeny, amíg nincs rá nyomós oka. Viszont, ha párja kacérabb másokkal a kelleténél, azt már csöppet sem nézi jó szemmel. Nem érdemes fellobbantani benne a féltékenység szikráját, mert ekkor mutatja meg a kellemetlenebb oldalát.

horoszkóp rák csillagjegy féltékenységA Rák nem felejt

A Rák alapvetően nem gyanakvó típus, mert valójában vak a szerelemben. Annyira odavan a párjáért, hogy fel sem merül benne a féltékenység. Egészen addig, amíg véletlenül nem talál valamilyen bizonyítékot párja hűtlenségére. Mert, amikor erre sor kerül, előbújik belőle a zöld szermű szörnyeteg. Innentől fogva nem áll le, addig kutat, addig keres igazolást a gyanújára és addig kérdez, amíg párja be nem vallja az igazságot. Nagyon mélyen érinti a lelkét a fájdalom, hiszen vakon, feltételek nélkül hitt a szerelmében. Nagyon nehezen teszi túl magát a bánatán és a csalódáson, ha egyáltalán képes túllépni. Az őt ért sérelmet nem felejti el, talán a lelke mélyén megbocsát idővel, de felejteni sosem fog.

horoszkóp féltékenység oroszlán csillagjegyAz Oroszlán a legbüszkébb

Az Oroszlán rendkívül büszke típus, aki mindenkor erősnek, határozottnak mutatja magát. Sosem vallaná be, hogy a lelke mélyén nagyon is sebezhető és sérülékeny csillagjegy. Amikor megkapja szerelmétől a számára oly fontos kitüntetett figyelmet és szeretet, nagyon hűséges, kitartó és odaadó, de pontosan ugyanezt a hűséget és kitartást várja cserébe is. Könnyen féltékennyé válik, ha úgy érzi, kevesebb figyelmet, törődést kap a párjától, mint korábban. A riválisokat nem tűri meg maga mellett, ha nem ő a legfontosabb, kirobban belőle a harag és a gyűlölet. Képtelen elviselni és megbocsátani párja hűtlenségét, a fájdalmát sem ismerné be soha. Annál ő sokkal, de sokkal büszkébb.

horoszkóp féltékenység skorpióA Skorpió a legféltékenyebb csillagjegy

A Skorpióból sugárzik a féltékenység. Nagyon érzékeny és érzéki típus, titokzatos, rejtélyes, aki elképesztően tud szenvedni. Már azt sem viseli el, ha valaki csak ránéz a párjára vagy társaságban bájosan cseverészik vele. Azonnal ugrik a legapróbb jelre, még akkor is, ha valójában semmi okot nem adott szerelme a féltékenységre. Nem viseli el a riválisokat maga körül, és meg is tesz mindent, hogy a lehetséges jelölteket – vagy legalábbis akikről úgy gondolja azok lehetnek – eltávolítsa társa környezetéből. Az exekről nem is beszélve. A Skorpió birtokol, és kizárólagosságot akar. Ha úgy gondolja, párja megcsalta őt, revansot vesz, és az első lehetőséggel élve áll bosszút.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top