nlc.hu
Horoszkóp
3 csillagjegy, akik nem tudják, mi az a féltékenység

3 csillagjegy, akik nem tudják, mi az a féltékenység

Ezek a csillagjegyek cseppet sem ismerik azt, milyen féltékenynek lenni.

Nyilas

A Nyilas gondolkodásmódja alapvetően összeegyeztethetetlen a féltékenységgel. Persze időnként – rövid ideig – érzik, de végül amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is illan. Ezenkívül egy olyan csillagjegy, amely nem siet elköteleződni, éppen ezért nagyratörő elvárásaik sincsenek a másik féllel szemben, pont ezért nem is féltékeny típusok.

3 csillagjegy, akik nem tudják, mi az a féltékenység

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő 

A féltékenység egyszerűen nem illik ehhez a csillagjegyhez. Az egyetlen dolog, amitől a Vízöntő jobban tart, mint a hűtlenség, az a felelősség a párjuk iránt. A féltékenységgel kevésbé foglalkozik, úgy van vele, ha valaki menni akar egy kapcsolatból, az menjen, ha félrekacsint vagy már féltékenykedésre ad okot, az a kapcsolat valójában már nem egy jól működő dolog.

Halak

A Halak nem hisznek abban, hogy magukhoz láncolják kiszemeltjüket, inkább teret adnak nekik, hogy kibontakozhassanak. Ennek az az oka, hogy a Halak minden érzelme az empátiájukban gyökerezik. Nagyon bízik párjában, fel sem merül benne a féltékenykedés gondolata. Ezzel ő nem hajlandó foglalkozni, akárcsak a másik két csillagjegy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top