Horoszkóp

Ennek a 6 csillagjegynek nem kell hencegnie

Mert enélkül is tisztában van az értékeivel.

Az alázatosság elsőre régimódi fogalomnak hangzik, azonban a modern kor emberében is nagyon fontos és kívánatos tulajdonság. Az alábbi hat csillagjegy hagyja a tetteit beszélni a szavai helyett.

1. Halak

A Halak általában maga elé helyez másokat. Tisztában van a saját értékeivel, így nem kell folyamatosan az eredményeiről beszélnie. A csendes magabiztosság lehetővé teszi számára, hogy tényleg figyeljen, ha valaki más beszél. Szívesebben számol be valaki más sikeréről, mint a sajátjáról, főleg, ha tudja, hogy ezzel jobb kedvre derítheti az illetőt.

2. Bak

A Bak folyamatosan arra törekszik, hogy fejlessze magát. Őszinte saját magával, és képes a saját előítéleteivel is szembenézni. A Bak nem gondolja, hogy ő tökéletes, sokkal inkább folyamatban lévő munkaként tekint saját magára, emiatt pedig természeténél fogva alázatossá válik.

3. Mérleg

A Mérleg szerénysége abból fakad, hogy elég intelligens ahhoz, hogy tudja: nem lehet mindenben a legjobb. Tisztában van vele, hogy mennyire tehetséges, de azt is beismeri magának, hogy nemcsak, hogy elbukott a múltban, de valószínűleg a jövőben is el fog. A Mérleg felelősséget vállal a hibáiért, és nem fél kérdezni.

Fotó: Pexels.

4. Szűz

A Szűz – már ha éppen nem hencegő üzemmódban van – nagyon szerény tud lenni, emiatt pedig kőkemény erkölcsi kódex szerint él. A Szűz mindig ott van, ha számítanak rá, még akkor is, ha neki ez kényelmetlenséget okoz.

5. Vízöntő

A Vízöntő szerénysége abban nyilvánul meg, hogy másokat mennyire képes megbecsülni. Ha látja, hogy valaki jobb nála egy adott területen, nem irigyli, de megpróbál tanulni tőle. Mindenkiben képes olyan értéket felfedezni, amely az adott ember egyedi különlegessége, és ami miatt fel lehet rá nézni.

6. Rák

A Rák nagyra becsüli a családot, a művészetet és a természetet – ezektől az ajándékoktól pedig alázatossá válik. A Rák hajlamos szerettei tehetségét reklámozni, még ha ez azzal is jár, hogy saját sikereiről nem nagyon beszél.

Forrás: Your Tango

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top