Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek bámulatosak a megérzései

Ezeknek a csillagjegyeknek egészen különleges a szimatuk. Bámulatosak a megérzéseik, az intuíciójuk sosem csapja be őket. Éppen ezért őket nem is lehet becsapni, mert azonnal átlátnak a többieken, és gyorsan kipuhatolják mások valódi szándékait. Kétségkívül ők lehetnek a legnagyszerűbb nyomozók is. Te is köztük vagy?

A Skorpió kétlábon járó hazugságvizsgáló

skorpió megérzés intuíció horoszkópA Skorpió szinte a zsigereiben érzi, amikor valaki megpróbálja őt megvezetni. Egészen különleges érzékkel rendelkezik ahhoz, hogy belelásson mások gondolataiba, és olvasson bennük. Nagyon óvatos csillagjegy, nem könnyen szavaz bizalmat az újonnan megismert embereknek. Az is igaz rá, hogy nemcsak a rosszat látja másokban, sőt ő kifejezetten a jót, a legjobb tulajdonságokat keresi először. Mindenki másnál gyorsabban rájön a hazugságokra, őt képtelenség becsapni. Az intuíciója verhetetlen, gyorsan átlát a hamisságon. Az is igaz, hogy elképesztően tud kérdezni, miközben úgy manipulál, hogy észre sem veszed, ezért is jön rá az igazságra nagyon gyorsan. A Skorpió olyan, mint egy két lábon járó hazugságvizsgáló.

A Nyilas belülről érez

nyilas intuíció horoszkópA Nyilas megérzései meditáció közben vagy akkor működnek a leghatékonyabban, amikor időt szán rá, hogy végiggondolja a helyzetét. Amikor döntési helyzet elé kerül, mindenképpen érdemes lazítania és csukott szemmel áttekintenie a lehetőségeket. A belső megérzései olyan erősek és tűpontosak, hogy kételkedni sincs oka saját magában. Nála az is remekül működik, amikor úgy dönt, hogy alszik egyet a problémára. Másnap reggel pedig valóban kipattant a szikra a fejéből. Annak ellenére, hogy bámulatos intuícióval rendelkezik, mégis alig használja, pedig a visszaigazolások sem maradnak el. Neki sem okoz nehézséget, hogy átlásson másokon, csupán gyakrabban kellene használnia született tehetségét.

A Halak rendkívül érzékeny csillagjegy

halak horoszkóp megérzésekA Halak természeténél fogva nagyon intuitív és intellektuális csillagjegy. Gondolkodó, elmélkedő típus, akinek ugyanakkor spirituális csatornái is vannak. A Halak érzi, hogy a látható világon túl létezik valami más is, amit megmagyarázni már problémásabb feladat. Született médium és gyógyító. Nem véletlenül képes könnyedén ráhangolódni mások energiájára, és szinte röntgenként lát át a többieken. Nyitott és álmodozó típus, aki a szívét követi. Ezt sem véletlenül teszi, a megérzései a szívén át érkeznek a tudatáig. És ő sosem bírálja felül azokat logikus érvekkel, hanem mindenkor bízik kivételes intuíciójában. Ez az, amiben sosem csalódik, a szíve a legnagyobb erőssége.

(via David Wolfe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top