Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek fantasztikus médiumok

Néhány csillagjegy szülöttei egészen különleges képességgel rendelkeznekk. Médiumi adottságaiknak köszönhetően akár még szellemekkel is föl tudják venni a kapcsolatot, könnyedén üzennek telepatikus úton, és gyógyítani is tudnak. Lehet, hogy te is médium vagy, csak eddig nem tudtál róla?

A Rák energiái elképesztőek

Aki Rák jegyű, egészen különleges, már-már varázslatos energiákkal bír. Horoszkópja szerint ugyanis ez a csillagjegy rendelkezik valamennyi közül a legerősebb médiumi képességgel. Nem véletlen, hiszen ő a legérzékenyebb. Nagyon könnyen ráhangolódik másokra, éppen ezért könnyedén leolvassa mások érzéseit is. Nem kell neki semmit sem mondani, ránézésre tudja, látja, hogyan érzi magát a másik ember. Ugyanakkor pontosan ebből az érzékenységből adódóan a Rák jegyre is nagyon könnyen hatnak mások. Hangulata a környezetétől függően nagyon gyorsan változhat.

A Szűz maga a Föld anya

A Szűz jegy nem csupán kapcsolódik a természethez. Azt lehet róla mondani, ő maga a föld, a Földanya. Szellemileg, lelkileg erősen kötődik, és könnyedén kapcsolódik össze a környezetével. A Szűz figyelmét a legapróbb részletek sem kerülik el, ezért pillanatok alatt meglátja, leolvassa a lényeget. A Szűz olyasmit is érzékel, ami mások számára csöppet sem egyértelmű. Könnyedén teremt kapcsolatot növényekkel, állatokkal, érzi az energiáikat. A Rákhoz hasonlóan kitűnőek a megérzései, melyekre a legtöbbször hallgat is. Ez a csillagjegy az Univerzum energiáit is képes manifesztálni.

A Skorpió a legmisztikusabb

A Skorpió mély, sötét és misztikus. A Rákhoz hasonlóan szintén vizes csillagjegy, ezért ő is rendkívül érzékeny. Elképesztően erős lelki energiákkal arra is képes, hogy másokat befolyásoljon, lelkileg másokra hasson. A Skorpiót az intuíciója sosem csapja be, a jövőbe is képes belelátni. Az is igaz rá, hogy bizalmatlansága miatt képességeit elrejti, és csak a hozzá igazán közelállóknak fedi fel. Mivel rendkívül érzékeny, rá is hatnak a körülötte lévő energiáik, hajlamos lehet a depresszióra is. Médiumi képességei idővel bontakoznak ki. Amikor igazán jól érzi magát, rendkívül könnyen kapcsolódik a szellemi világhoz.

A Halak álmodozó

Harmadik vizes jegyként a Halak is rendkívül érzékeny csillagjegy. Viszont az esetek többségében, fogalma sincs, milyen képességekkel rendelkezik. Az álmok világa az otthona, és biztosan sokkal többet álmodozik, mint az állatöv bármelyik más jegye. Képes rá, hogy egészen mélyre szálljon önmagában vagy bárki másban, hogy megértse a világot. A Halak a legspirituálisabb csillagjegy, született gyógyító. Problémát épp az okoz számára, hogy túl mélyen elmerül másokban, túlzottan is átragadhat rá mások fájdalma vagy gondja. Ezen mindenképpen érdemes még dolgoznia.

Ezek a csillagjegyek médiumi képességgel rendelkeznek
Ezek a csillagjegyek médiumi képességgel rendelkeznek

(via the talk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top