Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindenkin átlát

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség megvezetni, könnyedén átlátnak mások süketelésén. Akad közöttük, aki mások lelkébe lát, és olyan is, aki egyszerűen csak tudja, mikor akarják őt becsapni. Pontosan érzik és tudják, amikor hazudnak nekik, mikor ferdítik el mások az igazságot. Melyik ez a 4 csillagjegy? A horoszkópokból megtudhatod. Te is köztük vagy?

A Bak a leggyanakvóbb

A Bak csillagjegyet képtelenség lóvá tenni, nem is érdemes megpróbálni, ő ugyanis valamennyi csillagjegy között a leggyanakvóbb típus. Még akkor is kételkedik, amikor a kristálytiszta igazságról szeretnéd meggyőzni. A Bak alapvetően nagyon bizalmatlan mindenkivel. Kemény munkával és persze őszinteséggel kivívhatod a bizalmát. Viselkedésével önmagát védi a csalódásoktól, a hazugságoktól. Az élethez és a többi emberhez való hozzáállása egyszerre áldás és átok. Nem lehet őt becsapni, viszont a folyamatos bizonytalanságtól és kétkedéstől is szenved. Megelőzi ugyan a problémákat, de jó sokat gyárt is magának, időnként szinte paranoiásnak tűnik.

A Bika ráérez a hamisságra

A Bikát sem lehet átverni. Különleges érzékelővel rendelkezik ugyanis ahhoz, hogy pillanatok alatt rájöjjön a süketelésre. Nem véletlen, mert a Bika őszinte természet, és ugyanezt várja el másoktól is. Kifejezetten empatikus típus, de az is lehet, egyszerűen csak kiváló emberismerő. Könnyen ráérez, amikor valami nem az igazi, amikor valami nem egészen úgy van, ahogyan azt állítják, amikor hazudnak neki. Gyűlöli a hazugságot, és nem is felejti el többé. Könnyen lehet, sosem említi, hogy hazudtál neki egyszer is, de mélyen a lelkében elraktározza. A Bakkal ellentétben ő bizalmat szavaz mindenkinek, de nála egyetlen hazugsággal is könnyen elveszítheted.

Ezek a csillagjegyek mindenkin átlátnak

Az Ikrek a legnagyobb mesélő

Az Ikrek imádja nyomni a sódert, így gyakran kerekebbé formálja a történeteket, mint ahogyan azok a valóságban megtörténtek. Könnyen lehet, éppen ezért tudja másokról is azonnal, amikor elferdítik, vagy megszépítik az igazságot. Az Ikreknél sem tudni, mikor mond mesét és mikor a valóságot, a radarja ugyanakkor pontosan jelez, amikor mások őt próbálják megvezetni. Az Ikrek elbűvölő, bájos és kedves, és pontosan tudja, mikor mit szeretnél hallani. Ha az nem is fedi a teljes valóságot, kimondja a kedvedért. Ő ugyanakkor inkább ragaszkodik az igazsághoz, és egyetlen pillanatra sem hiszi el a széptevést.

A Skorpió sosem hazudna

A Skorpió sosem hazudna, mindenkor megfontolt és óvatos. Elképesztő érzéke van ahhoz, hogy kiszedje másokból az igazságot. Úgy kérdez és faggat, hogy nem érzed tolakodónak, pedig tudatosan és manipulatívan teszi. Mint egy született detektív, addig sorolja a keresztkérdéseket, amíg rá nem jön az igazságra. A hazugságot ő sem viseli el, és sosem fogja megbocsátani. Amikor mélyen a lelkében bántják meg, bosszút forral, mert azt akarja, a másik is pontosan úgy szenvedjen, amilyen fájdalmat neki okoztak. A Skorpió megadja a bizalmat, de könnyű nála elveszíteni. Visszaszerezni pedig lehetetlen.

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top