Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ezt a 6 csillagjegyet szinte sosem csalják meg

Ezeket a csillagjegyeket nem nagyon csalják meg a párjuk. Az biztos, ha megtennék, nagyon rosszul járnának. A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek valamit tudhatnak, amit talán a többiek még nem. Ők azok, akiknek a megcsalással a legkevésbé kell szembenézniük. Persze az is lehet, tudják, kit és hogyan válasszanak. Nos, te is köztük vagy?

Sajnos a féltékenység démona és másik oldalról a kísértés sok kapcsolatot megmérgezhet, viszont vannak olyan személyiségtípusok, akik hűségükkel és odaadásukkal maguk is arra ösztönzik társukat, hogy ne induljon külön utakra, még akkor sem, ha éppen nem minden tökéletes a kapcsolatukban. Bár garanciát senki és semmi sem adhat, a horoszkóp szerint ezeket a csillagjegyeket a legkevésbé valószínű, hogy megcsalja a párjuk.

1. A Bika

A Bika a zodiákus egyik leghűségesebb csillagjegye, amivel másokat is hasonló viselkedésre sarkall. Értékeled az őszinteséget, hatalmas a felelősségtudatod, és mindig igyekszel a lehető legjobban teljesíteni a feladatokat. A biztonságoddal és a bizalmaddal párodat is a kapcsolatban tartod. Kedves Bika, vedd körül magad hozzád hasonló emberekkel, mert rengeteget adhatsz, lelkileg és testileg egyaránt.

2. Az Ikrek

Az Ikrek kettős személyiség. Az emberek nagy részét azonnal lenyűgözöd, és hosszasan rabul ejted. Bár megtörténhet, hogy te magad kifelé kacsintgatsz a kapcsolatból, a legtöbbször mégsem teszel semmi visszafordíthatatlant. Sokszínűséged, izgalmas személyiséged okán nagyon könnyű megszeretni téged, és persze kiábrándulni sem egyszerű belőled.

3. Az Oroszlán

Mind tudjuk, kedves Oroszlán, igazi karizmatikus szívtipró vagy, ezért mindig imádók és követők zsongnak körülötted. Amikor hosszú távú partnert választasz, igen óvatosan teszed, hiszen nem egyszerű feladat egy Oroszlán társának lenni. Ha mégis megcsalna a párod, nem látsz a féltékenységtől, ha pedig a partnered maga is szeretne a reflektorfénybe kerülni, könnyen megeshet, te lépsz félre.

4. A Skorpió

Ember legyen a talpán, aki meg mer csalni egy Skorpiót. Romantikus, szenvedélyes és titokzatos csillagjegyként folyamatosan lenyűgözöd a társadat. Ugyanakkor ott van legendás bosszúálló képességed, jaj annak, aki kihívja a sorsot ellened, vagy ártani próbál neked. A társad mindkét oldaladat ismeri, ezért biztosan eszébe sem jutna görbe utakra kalandozni.

5. A Vízöntő

A Vízöntőt nagyon nehéz megszerezni. Ezért ha párodnak egyszer sikerült magára vonnia az érdeklődésedet, mindent megtesz, nehogy elveszítsen. Társad imádja forrongó természetedet, és nagyra értékeli, hogy veled minden nap kaland. Ha mégis szakításra kerülne sor, jobbára te mondod ki, hogy több térre és szabadságra van szükséged.

6. A Nyilas

Talán megesett már veled, hogy megcsaltak, de megkeményítetted magad. A párod pontosan tudja, nem mindenki olyan szerencsés, hogy felkeltse egy Nyilas érdeklődését. Éppen ezért benne föl sem merülne a gondolat, hogy megcsaljon téged. Inkább minden tőle telhetőt megtesz a figyelmedért.

hűség megcsalás horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nagyon ritkán csalják meg (Thinkstockphotos)

(via The Mind Journal)

Címlap

top