Horoszkóp

A horoszkóp szerint ezekből a jelekből tudhatod, megcsal a párod

A megcsalást a csillagjegyek más és más formában élik meg, ahogyan az is igaz, a csillagjegyek egészen másként viselkednek, amikor egy harmadik kerül a képbe. Vajon milyen jelekre figyelhetsz fel, amikor megcsal a párod? Miből tudhatod, hogy szeretőt tart, vagy félrelépett? A horoszkóp pontosan megmutatja, hogyan változik ilyenkor a csillagjegyek viselkedése.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos csillagjegy megcsalás horoszkópA Kos alapvetően hűséges típus, ezért, ha megcsal téged, azért teszi, mert nem fordítottál rá kellő figyelmet. Ha te csalod meg őt, borzasztó haragra gerjed, és szinte biztosan megbosszulja a fájdalmat. Ráadásul úgy teszi, hogy tudj róla, nem takargatja egyetlen másodpercig sem. Amikor beleszeret valaki másba, azt is őszintén elmondja neked, nem titkol, nem hazudik, szembesít a tényekkel. Valójában amilyen egyszerű a dolgod vele, olyan fájdalmas lehet az igazság.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika csillagjegy megcsalás horoszkópA Bika az egyik leghűségesebb és legkitartóbb csillagjegy. Ő csak akkor lép félre, amikor a párkapcsolatból kiveszett minden szenvedély, és valaki más lobbantja lángra a szívét. Ha figyelmes vagy, nagyon gyorsan észreveheted a jeleket, ugyanis a viselkedése alapvetően változik meg. Hirtelen több időt fordít a megjelenésére, új ruhákat vásárol, talán még edzeni is elkezd, később érhet haza, a mobilját magánál tartja. Őszinte típus, nagyon nem tud hazudni, ha rákérdezel, mi történt vele, el fogja mondani. Ha érzelmileg nagyon erősen vonzódik a harmadikhoz, számíthatsz a szakításra is.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek csillagjegy megcsalás horoszkópAz Ikrek a szavak embere. Rendkívül gyorsan forog az agya, minden helyzetben tudja, mit kell mondania. Nem mondhatni igazán hűséges típusnak, de amikor valódi társra talál, ő is kitartó és megbízható partner. Nagyon nehéz őt lebuktatni, mert bámulatosan ügyes, mindig talál alibit, és persze mindig akad olyan barát, aki szívesen falaz neki. Ha érzed is, hogy megcsal, nem valószínű, hogy rá tudod bizonyítani. Ha csak nem leszel a félrelépése tanúja.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák csillagjegy megcsalás horoszkópA Rák a legérzelmesebb, legodaadóbb csillagjegy. Neki nagyon nyomós érvre van ahhoz szüksége, hogy félrelépjen, ugyanis számára a párkapcsolat szent és mindennél fontosabb. Talán akkor lép félre, amikor nem érzi az érzelmi támogatást, másvalakitől ugyanakkor megkapja azt. Abból sejtheted a megcsalást, hogy hirtelen mindenért bocsánatot kér tőled. Elutasítja a közeledésedet, az ölelésedre sem vágyik. Intő jel lehet, ha hirtelen többet költ a szokásoshoz képest.

megcsalás horoszkóp

Másként viselkednek a csillagjegyek, amikor félrelépnek (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkóp megcsalás csillagjegyAz Oroszlán izgalmakra, figyelemre, szexre vágyik. Lojalitása ellenére bizony megesik nála, hogy félrelép a kapcsolatában. Sosem árulná el a megcsalás tényét, úgy tesz, mintha mi sem történt volna, mintha minden a legnagyobb rendben működne otthon. Akkor érdemes gyanakodnod, ha a megszokotthoz képest hirtelen sokkal figyelmesebb, gondoskodóbb lesz veled. A kedvedben akar járni, pedig az utóbbi időben nem tette. Ugyanakkor hiába is kéred számon, sosem fogja bevallani, hogy félrelépett, sőt még ő sértődik meg a feltételezésen…

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz csillagjegy megcsalás horoszkópA Szűz leginkább akkor lép félre, ha csalódott benned, ha úgy érzi, nem azt kapja, amit ígértél neki, vagy amit vár tőled. Ahelyett, hogy megbeszélné a problémákat, máshol vigasztalódik. Okos és megfontolt, megbántani sem akar, ezért ő is biztos alibivel támasztja alá a távolmaradását. Azzal viszont saját magát buktatja le, hogy önmagához képest is kritikusabb és undokabb a viselkedése. Amikor ágyba sem akar bújni veled, folyamatosan visszautasít, olyan jel, ami mindenképpen gyanakvásra adhat okot neked.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg csillagjegy megcsalás horoszkópA Mérleg vonzó és nyitott csillagjegy, így tőle csöppet sem esik távol, hogy a félrelépés. Ő az a típus, aki néhány forró pillantásra és kedves szóra azonnal szerelmes lesz. Könnyen meglátod rajta, hogy félrelépett, ugyanis úgy viselkedik, mint egy szerelmes kamasz. Folyton mosolyog, álmodozik, alig tudja kiválasztani, mit vegyen fel. Órákig zuhanyzik és készülődik, sokkal üdébb, mint általában veled.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkóp megcsalás horoszkópA Skorpió szintén a megbízható és hűséges csillagjegyek közé tartozik. Őt is meg lehet ingatni a hitében, leginkább akkor, ha már hosszabb ideje nem érzi a szeretetet, az izgalmat a párkapcsolatban. Okos és rendkívül intelligens típus, így nagyon gondosan megtervezi, és mit és hogyan tesz, a megcsalást úgy illeszti be a mindennapi rutinjába, hogy valójában észre sem veszed. Továbbra is figyelmes és nagyvonalú veled. Talán csak a szeme ragyogásából sejtheted, valami zajlik a háttérben.

megcsalás horoszkóp

Akadnak csillagjegyek, akiket csöppet sem egyszerű lebuktatni (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas csillagjegy megcsalás horoszkópA Nyilas nem könnyen kötelezi el magát a párkapcsolatban. Amikor megtette, senki és semmi más nem számít neki. Akkor fog megcsalni, ha nem érzi magát boldognak, ha megszűnik közöttetek az intimitás. Őt valójában a saját filozófiája buktatja le. Szabad és független lélek, akinek meggyőződése, neki mindent szabad, és az egyenlőség mellett szónokol folyamatosan. Ilyenkor gyanakodhatsz, és ha bizonyítékot is találsz ellene, nem fogja tagadni a hűtlensége tényét.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak csillagjegy megcsalás horoszkópA Bak a kiszámíthatóság, a megbízhatóság, a hűség jelképe. Ha félrelép, azt komolyan gondolja. Leginkább akkor teszi, amikor nyomorultnak érzi magát a párkapcsolatában. Vigasztalást, támogatást vár, ha ezt egy harmadik fél adja meg, enged a kísértésnek. Viszont nagyon tisztességes, mert addig nem kezd viszonyt senkivel, amíg ki nem lépett a meglévő kapcsolatból. Így ő kész tények elé állít, és a lelke feddhetetlen marad.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő csillagjegy megcsalás horoszkópA Vízöntő alapvetően megbízható társ, ritkán lép félre, így az is biztos, a hűtlensége nem marad titokban. Akkor csal meg, ha már semmilyen izgalmat nem talál a kapcsolatban. Mielőtt megtenné, még ultimátumot ad a változtatásra, vagy kis szünetet kér tőled, így valójában bebiztosítja magának, hogy utólag semmit se kérj rajta számon. Amikor beleszeret valaki másba, többé esélyed sincs, hogy valaha is visszatérjen hozzád.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak csillagjegy megcsalás horoszkópA Halak nem mondható hűséges típusnak. Ő akár több partnerrel is képes párhuzamosan tartani a kapcsolatot. Könnyen elveszíti az önuralmát, könnyen enged a csábításnak, és viszonylag könnyen kiderül róla, hogy félrelépett. Amikor rákérdezel, mindent töredelmesen bevall neked, aztán másnap letagadja az egészet. Ha bizonyítékot mutatsz fel, még ő hisztériázik, és persze mindent megígér, hogy megváltozik. Te tudod, hiszel-e neki.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top