Horoszkóp

Így szilvesztereznek a csillagjegyek

Vajon hogyan köszöntöd a legszívesebben az újévet? Inkább otthon bekuckózva, kettesben a szerelmeddel, vagy a hangos és vidám szilveszteri bulikat pártolod? A csillagjegyek eltérő módon ünneplik az év utolsó napját és köszöntik éjfélkor az újévet. Hogyan? A horoszkóp mindenkit leleplez.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos szilveszter horoszkópKos jegyűként kétségkívül igazi bulikirály vagy bulikirálynő rejlik benned. El tudod magad engedni, önfeledten örülsz a társaságnak. Az év utolsó napját mindenkor nagyon várod, és mindig nagyon jól érzed magad. A meghívás miatt sosem aggódsz, hiszen nagyon népszerű ember vagy, ezért mindig akad, aki gondol rád.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika szilveszter horoszkópBika jegyűként biztosan megengeded magadnak szilveszterkor is a luxust. Már jó előre lefoglalod a helyed valamelyik wellness-hotelben, ahol minden földi jóval várnak. Napközben pezsdítő masszázs mellett a jakuzziban pihened ki az év fáradalmait, és töltöd fel magad, hogy aztán az esti óévbúcsúztatón idén utoljára kitombolhasd magad.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp szilveszterIkrek jegyűként alig várod, hogy ismét önfeledten szórakozhass. A barátaiddal köszöntöd az újévet, a házibuli mellett az utcabálról sem hiányozhatsz. Imádod a vidám és színes forgatagot, a tömeg téged a legkevésbé sem bosszant. Kifejezetten élvezed, hogy újabb és újabb vidám emberrel ismerkedhetsz össze. A szilvesztert kétségtelenül neked találták ki. Talán csak lehetne melegebb egy picivel.

szilveszter újév horoszkóp

Így köszöntik az újévet a csillagjegyek

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkóp szilveszterRák jegyűként a család a mindened. El sem tudnád képzelni, hogy az év utolsó napját a családod nélkül töltsd. Együtt ünnepeltek, együtt bontjátok a pezsgőt éjfélkor. Bármi is történt az évben, minden jó, ha a vége jó. Márpedig együtt lenni a szeretteiddel, ennél az érzésnél semmi sem adhat nagyobb örömet. Nem véletlen, hogy 2018-ra is pontosan ezt kívánod magadnak.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán szilveszter horoszkópOroszlán jegyűként ismét csilloghatsz és ragyoghatsz. A legfényesebb bulira vágysz, de az is lehet, hogy a legjobb barátokkal töltöd szilveszter éjjelét. Bárhogyan is történjen, mindenképpen boldogsággal tölt el a tudat, hogy kimozdulhatsz otthonról, és önfeledten táncolhatsz. Kedvenc pezsgődet örömmel kortyolgatod éjfélkor, miközben gyönyörködsz a tűzijáték látványában.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz szilveszter horoszkópSzűz jegyűként úgy érzed, bőven elég volt a feladatokból, a házimunkából karácsonykor. Szilveszter éjjelén lazítani akarsz. Délután elnyúlsz a habos fürdőkádban, és csak komótosan, sehová sem sietve készülődsz. Az év utolsó napján megengeded magadnak a pihenést. Szívesen elmész bulizni is, de inkább csak olyan partit választasz, ahol nincs túl nagy zaj. Téged az is pontosan így kikapcsol, ha otthon, a kedvenc filmedet nézve várhatod az éjfélt, amikor a szerelmeddel koccinthatsz.

szilveszter csillagjegy horoszkóp

Másként szilvesztereznek a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg szilveszter horoszkópMérleg jegyűként te is nagyon társaságkedvelő típus vagy. Inkább a barátokkal töltöd az év utolsó napját, mintsem otthon gubbassz a négy fal között. A szilveszter kihagyhatatlan esemény arra, hogy együtt légy azokkal, akik igazán fontosak a számodra. Mindennél többet ér, ha vidáman és újult erővel töltekezve zárhatod az óévet és köszöntheted az újat. Ha tehetnéd, azonnal pótszilvesztert szerveznél.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió szilveszter horoszkópSkorpió jegyűként a hangos, túlzsúfolt partikra te sem vágysz. Viszont rendkívül felcsigázza a lelkesedésedet egy olyan buli, ahol kártyából jósolnak neked. Nagyon kíváncsi a természeted, a spiritualitás, az ezotéria pedig különösen közel áll a lelkedhez. Ezen a szilveszteren mindenképpen érdemes lesz a csillagokat vagy a kártyákat faggatni, hiszen majdnem telihold lesz aznap éjjel.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp szilveszterNyilas jegyűként a szilveszter újabb lehetőséget kínál az utazásra. Ha tehetnéd, a lelked mélyén jó messzire, valamelyik télen is meleg egzotikus országba utaznál. Alapvetően is nagyon érdekel, hogyan búcsúztatják az óévet és köszöntik az újat más országokban. Mivel és hogyan ünnepelnek, mit jelent számukra az év utolsó napja. Ha nincs lehetőséged utazni, a barátokkal szórakozol. Arra azért érdemes vigyáznod, nehogy megártson a túl sok pezsgő és koktél.

horoszkóp szilveszter újév csillagjegyek

A csillagjegyek közül többen is nagy társaságban köszöntik az újévet

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkóp szilveszterBak jegyűként kiváló házigazda hírében állsz. Rendkívüli a szervezőkészséged, így örömmel rendezel otthonodban szilveszteri bulit. A legközelebbi barátaidat hívod meg, akikkel szívesen rendeztek karaokepartit, de az is tökéletes időtöltés lehet, ha izgalmas borok mellett vitatjátok meg a világ dolgait. Nem könnyen kapcsolsz ki a munkából, az év utolsó napján mégis kivételt teszel. Neked is jár a lazítás, nem igaz? 

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő szilveszter buliVízöntő jegyűként te biztosan nem vagy a jó elrontója. Minden különleges ötletre nyitott vagy. Hozzád is jöhetnek a barátok, persze egyetlen feltétellel: mindenki hozzon ételt és italt, a buli végén pedig segítsen a takarításban. Annyira jól sikerülnek a nálad szervezett újévi partik, hogy vendégeid örömmel és mindenben segítenek. No igen, akinek ilyen barátai vannak, meg is érdemli.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak szilveszter horoszkópHalak jegyűként számodra a legizgalmasabb buli sem érhet fel azzal, ha szerelmeddel kettesben töltheted a szilvesztert. Összebújva, romantikázva kortyolgathatod a pezsgőt és a jövőről álmodozhatsz. Már most különleges terveket szövögetsz 2018-ra. Éjfélkor gyönyörködsz a tűzijátékban, vagy a környékbeliek színes rakétáiba, viszont a felrobbanó petárdák hangját már nagyon nehezen viseled.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top