Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek egyedül szilvesztereznek

Ezek a csillagjegyek nagy valószínűséggel egyedül vagy otthon szilvesztereznek. Nem mintha nem lenne lehetőségük kimozdulni. Mégis úgy gondolják, nekik így is jó, vagy a hangos, túlzottan is vidám bulik nem nekik valók. Melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkóp elárulja őket. Te köztük vagy?

A Szűz a tűzijátékot nézi szilveszterkor

szűz szilveszter horoszkópA Szűz nem különösebben rajong a hatalmas tömegért, a túl nagy felhajtásért, és a hangos bulikhoz sem vonzódik. Alkoholt is csupán módjával fogyaszt, társaságban ezért sem oldódik fel könnyen. Szívesebben marad otthon szilveszter éjszakáján, az ablakból nézi a tűzijátékokat, a színes rakétákat. Valójában kényelmesebb is annál, hogy hajnalig tomboljon. Alapból is meglehetősen sok alvásra van szüksége, ezért az éjfélt is alig képes ébren kivárni. Így valójában akkor sem esik kétségbe, ha egyedül vagy párjával, kettesben tölti az év utolsó napját. Szerinte ez a legpraktikusabb, január elsején alhat, amíg akar, és még takarítani sem kell a buli után.

A Rák egy halom fogadalmat tesz

rák horoszkóp szilveszterA Rák már karácsonykor túlcsordul az érzésekkel, amit még szilveszter éjjelén sem képes kezelni. Ő az, aki a legapróbb dolgon is el tud pityeredni, meg tud hatódni. Az év utolsó napján rendre méretes fogadalomlistát készít, amiről váltig hiszi, 2018-ban biztosan megvalósítja. Talán már nem is emlékszik rá, pontosan ugyanezeket a tennivalókat sorolta fel egy évvel ezelőtt is. Mégis meggyőződése, a fogadalmak magabiztosabbá, boldogabbá teszik. Pedig, ha önfeledten kikapcsolna, lazítana, és elengedne minden feszültséget, és bulizna egy jót, legalább ezen az egyetlen napon, az új év is sokkal pozitívabban indulhatna. Fogadalmak nélkül is.

A Bak korán fekszik

bak horoszkóp csillagjegy szilveszterA Bak a megszokott napirendjét még december 31-én sem szívesen rúgja fel. Az jár a fejében, ha reggelig bulizik, nem lesz képes kipihenni magát, és január 2-án a munkára is alkalmatlan lesz. Igazság szerint karácsonyra már annyit költekezett, hogy nem szeretne további pénztől megszabadulni csupán azért, hogy valami puccos helyen kitombolja magát. Inkább úgy dönt, szilveszterkor a családdal vagy a legközelebbi barátokkal vacsorázik, aztán még mielőtt éjfélt ütne az óra, ágyba bújik. Az ötlet racionális és logikus, épp mint ő, a gond csupán az, hogy a szomszédok durrogtatásától hajlanig forgolódik az ágyban. Talán mégis érdemes lett volna kimozdulnia?

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top