Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegypárosoknak csodálatos gyerekeik lesznek

Ezeknek a csillagjegypárosoknak csodálatos gyerekei vannak, vagy lesznek, mind külső, mind belső tulajdonságaikat tekintve. Ti köztük vagytok?

A következő csillagjegypárosoknak nemcsak küllemre, hanem belső tulajdonságokat illetően is csodálatos gyerekeket fognak nevelni. Lássuk, kik ők:

gyerekek, csillagjegyek

Fotó: iStock/red-feniks

Bika-Mérleg

A Bika és a Mérleg párok remekül mutatnak egymás mellett, ráadásul mindegyikőjüknek remek stílusérzékük is van. Az ő gyerekük mindig a lehető legjobban öltözött, amolyan stílusikon, hiszen a szülők mindig a legjobb akarják és fogják is megadni neki(k).

Rák-Kos

Remek kommunikációs készségekkel megáldott párosról beszélünk, akik mernek nagyot álmodni. Éppen ezért gyönyörű és szabad szellemű gyerekeik lesznek vagy vannak, akik gyorsan megtanulják Rák-Kos szüleiktől, hogy a határ a csillagos ég! Nagyszerű dolgokat érhetnek el, amire a szülők egész életünkben nagyon büszkék lesznek.

Szűz-Bak

A Szűz és Bak párosok nagyon kemény munkások, akiknek legnagyobb erejük az egységben van. Az ő gyerekeik rendkívül okosak, mindig tudják, hogy kell kezelni egy helyzetet. Szépek, eszesek és szorgalmasak, éppen ezért lesznek nagyon sikeres emberek!

via

(Nyitó kép: iStock/red-feniks)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top