Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek talán sosem házasodnak meg

Akadnak csillagjegyek, akik nagyon nehezen mondják ki a boldogító igent, akiknek a házasságig a többiekhez képest jóval rögösebb út vezet. Ezek a csillagjegyek talán sosem házasodnak meg, de legalábbis közöttük akadnak a legtöbben, akik szívük szerint inkább lemondanának a házasság intézményéről. Te is köztük vagy? A horoszkópból mindenre fény derül.

1. Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilas nem véletlenül vezeti ezt a listát. Számára ugyanis különösen fontos a szabadság, a kalandok, a kötetlenség, a függetlenség. Vágyik ugyan a párkapcsolatra, de mivel az bizonyos szinten mindig megköveteli a kiszámíthatóságot, a családi értékekhez való ragaszkodást, az elköteleződés lehetősége megijeszti őt. Képes tartós kapcsolatban létezni, amikor megkapja a szabadságot és a változatosságot, de maga vélhetően sosem fogja az esküvőt kezdeményezni.

2. Vízöntő (január 21. – február 18.)

A Vízöntő talán túlságosan is analitikus típus, akiből mintha hiányoznának az érzelmek. Nagyon fontos számára az egyedüllét, az elszigeteltség, a szabadság, az önállóság. Kifejezetten társaságkedvelő típus, a párkapcsolatban ugyanakkor hajlamos a saját magányába vonulni. Ha nem kapja meg a számára oly fontos levegőt és teret, képtelen elköteleződni. A házasságot ő biztosan nem sieti el, sőt néha kifejezetten menekül előle. Ha csupán rajta múlik, a boldogító igent talán sosem mondja ki.

3. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán túlzottan is önző és elnéző lehet saját magával szemben, míg párja érzései, gondolatai, igényei inkább csak ritkán érintik meg igazán. Nem véletlen, hogy viszonylag kevés Oroszlán lép frigyre. Pedig imádja, amikor ő lehet a középpont, az esküvői felhajtás valahogy mégsem vonzza őt oly nagyon. Nem tágít attól sem, ha valamit a fejébe vesz, így ha elhatározza, hogy márpedig ő nem köti gúzsba magát, elhatározásában senki és semmi nem ingathatja meg.

4. Bika (április 19. – május 20.)

A Bika folyamatosan küzd az érzéseivel. Nagyon kemény és makacs csillagjegy, ha egyszer valamit a fejébe vesz, képtelenség jobb belátásra bírni őt. Szeretne elköteleződni, meg nem is. Egyszerre vágyik a kényelemre, a nyugalomra, de nem mindig tudja, hogyan is kéne csapatban játszania. Alapvetően hűséges típus, de azért tőle sem áll oly távol a kifelé kacsintgatás. Talán ezért is gondolkodik oly hosszasan a házasság gondolatán.

5. Ikrek (május 21. – június 21.)

Az Ikrek könnyen zaklatottá válik, meglehetősen gyakran elbizonytalanodik, ami egy párkapcsolatot illetően nem a legfényesebb tulajdonság. Egyik pillanatban azonnal oltár elé állna, hosszú távú terveket szövöget, a következőben meg szíve szerint inkább felrúgná a jól működő kapcsolatot is. Mindig azt érzi, kimarad valamiből, ezért inkább el sem határozza el magát. Hogy házasságra lépjen, nagyon szerelmesnek kell lennie. 

Relationship Rules Borítókép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top