Horoszkóp

Ezzel a férfival ne köss házasságot a horoszkóp szerint

A horoszkóp szerint a legjobban teszed, ha ezzel a típusú férfival nem kötsz házasságot. Hogy ki az, akivel szinte biztosan kudarcra ítélt a párkapcsolatod hosszú távon? Minden részletet megtudhatsz, ha kikeresed a listából a csillagjegyedet.

A Kos (március 20. – április 19.)

csillagjegyek házasság horoszkóp kos nőKos jegyűként szívesen irányítasz, magabiztos és meglehetősen határozott típus vagy. Inkább türelmetlen, heves és kifejezetten szenvedélyes csillagjegyként ismernek téged. Éppen ezért valószínűtlen, hogy hozzád hasonlóan temperamentumos és akaratos férfival jól ki tudnál jönni. Házastársként válassz nálad legalább egy picivel nyugodtabb és türelmesebb társat.

A Bika (április 19. – május 20.)

csillagjegyek házasság horoszkóp bika nőBika jegyűként a drámát kifejezetten gyűlölöd a párkapcsolatban. Szóval, ha igazán jót akarsz magadnak, kerüld az olyan férfit, aki imádja a feltűnést. Aki lelkének a veszekedések szinte gyönyört okoznak, aki arra vágyik, hogy a hangos vitákat még hangosabb kibékülések kövessék a hálószobában. Nem ő a te embered, szívességet teszel magadnak, ha nyugodtabb vizekre evezel.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

házasság horoszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként sosem lennél képes egy szégyenlős és számodra unalmas férfival hosszú párkapcsolatban élni. Téged éppen a változatosság, az inspirációk, a kaland és a kihívás éltet. Hogyan is mehetnél férjhez olyas valakihez, aki csak visszaránt a céljaidtól, aki képtelen tartani veled a lépést, aki nem fejlődik veled együtt? Neked olyan férfi jár, akire felnézhetsz, és akivel közösen haladhattok a vágyak megvalósítása felé.

A Rák (június 21. – július 22.)

házasság horoszkóp rák csillagjegyRák jegyűként sosem leszel boldog azzal a férfival, akit csak a karrierje, a saját céljai, a saját sikerei érdekelnek. Neked olyan férfire van szükséged, aki megérti az érzéseidet, aki támogat, figyel rád és segít neked. Nem éreznéd magad biztonságban, ha férjed mindennap késő este érne haza, és ideje sem jutna rád és a gyerekekre. Egy karrierista férfitől sosem kapod meg a vágyott szeretetet, hiába is adnád meg neki feltételek nélkül is.

házasság horoszkóp csillagjegyek

Ilyen típusú férfi mellett sosem lehetnek igazán boldogok a csillagjegyek (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

házasság horoszkóp oroszlán nőOroszlán jegyűként igazi alfa-nőnek számítasz. A vonzó külső mellett az önbizalommal sincsenek problémáid. Hozzád éppen ezért egy lágyabb, engedékenyebb partner illik. Eleinte nagyon izgalmasnak találhatod a hozzád hasonlóan határozott alfa-hímet, hosszú távon mégsem lennél boldog mellette. Egyikőtök sem engedne a maga igazából, a folyamatos viharok pedig gyorsan megtépáznák a szépen induló kapcsolatot. Minek pazarolnád ilyen típusra az időt, ha rátalálhatsz az ideális férfira.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

házasság horoszkóp szűz nőSzűz jegyűként azokat a férfiakat jobb messze elkerülöd, akiknek nincsenek terveik. Ne menj férjhez ahhoz, aki nem tudja, mit kezdjen az életével, aki céltalanul éli a mindennapokat, aki másoktól várja az útmutatást, aki a sikerre sem vágyik különösebben, és aki megelégszik a középszerűséggel. Az őrületbe fog kergetni egy ilyen társ, és lehet, akkor már semmit sem tehetsz ellene.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

horoszkóp házasság mérleg nőMérleg jegyűként sosem leszel boldog, ha olyan férfivel kötsz házasságot, aki nem tud beléd szeretni, vagy aki képtelen az érzéseit felfedni előtted. Számodra a szerelem különleges értelmet takar, mindennél fontosabb, az érzés szinte mágikus hangulatba kerít téged. Hogyan is lehetnél boldog azzal a társsal, aki nem vagy csupán látszólag viszonozza az érzelmeidet? A választ te is tudod.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

házasság horoszkóp skorpió nőSkorpió jegyűként biztonságra, őszinteségre, hűségre vágysz. A legszexibb csillagjegyként hogyan érezhetnéd magad biztonságban egy könnyed és flörtölni vágyó, kalandor férfi mellett? Őt sosem éreznéd a sajátodnak, már pedig semmit sem gyűlölsz jobban, mint ha úgy érzed, a felségterületedre hatolt valaki más is. Pillanatok alatt elkap a féltékenységi roham önmagában attól, ha szerelmed rápillant valaki másra, a lelked belesorvadna, ha férjed a szemed láttára tenné más nőknek a szépet.

házasság horoszkóp csillagjegyek

Az ilyen típusú férfi mellett sosem leszel igazán boldog (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

házasság horoszkóp nyilas nőNyilas jegyűként inkább kerüld el azt a férfit, aki maradásra próbál bírni téged. Aki már akkor le akar kötni, amikor még fel sem készültél a hosszú és tartós párkapcsolatra. Számodra a szabadság érzése mindennél fontosabb, ha nem kapod meg, szinte megfulladsz. Gyűlölöd az unalmat, az egyhangúságot, ha nem teheted azt, amire a szívedből vágysz. Sosem köthetsz boldog házasságot olyan férfival, aki nem érti meg, miért fontos számodra az önállóság.

A Bak (december 22. – január 19.)

házasság horoszkóp bak nőBak jegyűként véletlenül se köss házasságot olyan férfival, aki nem értékel téged kellően. Akinek nincsenek céljai az életében, aki jól elvan a maga világában, az életet csöppet sem veszi komolyan. Számodra az igazi értéket a kemény munka jelenti, számára viszont ez semmit sem jelent, mégis jogot formál mindenre, amiért te értél el. Ez se nem tisztelet, se nem megbecsülés, se nem igazság. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

házasság horoszkóp vízöntő nőVízöntő jegyűként sosem lehetsz igazán boldog olyan férfi oldalán, aki tőled függ, aki két kézzel ragaszkodik hozzád. Számodra mindennél fontosabb az önállóság, a függetlenség, a szabadság, éppen ezért hosszú távon egyetlen kapcsolatod sem fog működni, amelyben nem kapsz teret és szabad kezet a társadtól. Egy társfüggő partnert sosem lennél képes kezelni.

A Halak (február 19. – március 20.)

házasság horoszkóp halak nőHalak jegyűként olyan társra vágysz, aki két lábbal áll a földön, stabil és kiegyensúlyozott támaszt nyújt neked. Egy hozzád hasonlóan álmodozó és romantikus férfi nagyon vonzó lehet első látásra, de hosszú távon két bizonytalan ember hogyan is támogathatná sikeresen egymást? Olyan férfival érdemes házasságot kötnöd, aki biztos alapot nyújt neked, aki képes mindenkor visszarángatni a valóságba, amikor kicsit elszállnál.

(via RelRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top