Horoszkóp

Ő az ideális férfi a horoszkópod szerint

Horoszkópodból kiderül, számodra milyen típusú férfi az igazi, a tökéletes, a nagy Ő. Minden csillagjegynek más és más jelenti az ideális típust. Vajon milyen férfi illik hozzád a leginkább? Megtaláltad már?

A Kos (március 20. – április 19.)

horoszkóp tökéletes társKos jegyűként a tökéletes társ számodra az, aki valódi kihívást jelent. Inspirál, imádja a kalandokat, merész és bátor. Nem mellesleg a fantáziának sincs híján,vagyis tulajdonságaiban igencsak hasonlít hozzád. Mit szólnál egy Oroszlánhoz?

Bika (április 19. – május 20.)

tökéletes társ horoszkóp bikaBika jegyűként számodra az ideális férfi támaszt, biztonságot, nyugalmat, stabil hátteret nyújt, és persze nagyon kitartó és hűséges. Értékeli, hogy mellette vagy, jól érzitek magatokat egymás társaságában, nem mellesleg külseje is bámulatos. Jöhet egy Skorpió?

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

tökéletes társ horoszkóp ikrekIkrek jegyűként az ideális férfi lenyűgöz, elvarázsol, nem mellesleg erősen inspirál szellemiekben is. Édes, kedves és elbűvölő, ezért azt sem rovod fel hibaként, ha néha kissé nyers. Mellette sosem unatkozol, bármiről képes beszélgetni veled, és nem fogy ki az izgalmas ötletekből. Egy másik Ikrek épp ilyennek tűnik.

A Rák (június 21. – július 22.)

tökéletes társ horoszkóp rákRák jegyűként a számodra tökéletes férfi érzékeny és érzelmes, kiszámítható és megbízható, nem mellesleg megérti az érzéseidet. Sosem bántana meg, hiszen ő egy igazi gentleman. Az érzéseiddel sem játszik, romantikus, és nem fél kimondani a bűvös szót: szeretlek. Egy Bika ideális lehet.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

tökéletes társ horoszkóp oroszlánOroszlán jegyűként úgy gondolod, a tökéletes társ támogat, nem mellesleg figyelmes és nagyvonalú. Tisztel, nem akar megváltoztatni, igazi nőként tekint rád, szeret és rajong érted. Csodál, szívesen udvarol, elhalmoz bókokkal. Miután megismert, senki más nem létezik számára, csak te. Egy Mérleg bejönne neked.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

tökéletes társ horoszkóp szűzSzűz jegyűként igencsak magasra helyezed a mércét, ezért a tökéletes társnak tényleg tökéletesnek kell lennie. Olyan férfire vágysz, aki szó szerint levesz a lábadról, elvarázsol és inspirál, aki szorgalmas és szereti a munkáját. Aki újat tud mutatni neked, aki egyszerre férfias és érzéki, aki ámulatba ejt. Egy Bak talán szóba jöhet.

horoszkóp csillagjegy ideális társ

Ő az ideális társ a horoszkóp szerint

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

tökéletes társ horoszkóp mérlegMérleg jegyűként szerinted az ideális férfi épp olyan jól érzi magát társaságban, mint te. Persze, nagyon sármos és vonzó, de az sem baj, ha csak téged akar. Vidám és szórakoztató, mégis megfontolt és magabiztos. Döntési helyzetekben is megállja a helyét, inspirál és szellemileg is kiegészít. A Vízöntőben különlegesen vonzó társra lelhetsz.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

tökéletes társ horoszkóp skorpióSkorpió jegyűként bámulatosan szexi és vonzó vagy, a kisugárzásoddal szinte minden férfit az ujjad köré csavarsz. Neked mégsem felel meg akárki. Az ideális társ számodra szenvedélyes, odaadó, forró és érzéki, nem mellesleg titokzatos, megbízható és hűséges. Tökéletesen megértitek egymás érzését és érzéki vágyait, szavak nélkül is tudjátok, mire gondol a másik. A Halak épp ilyen típus.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

tökéletes társ horoszkóp nyilasNyilas jegyűként az ideális társ számodra független, önálló és szabad. Rugalmas, imádja a kihívásokat, bátor és merész. Épp annyira szeret utazni és új helyeket, új embereket megismerkedni, mint te. Spontán és könnyed, a kalandok őt is úgy csábítják, mint téged. Izgalmas és az élet vele sosem válik unalmassá. Egy Kos megadhat neked mindet, amire csak vágysz.

A Bak (december 22. – január 19.)

tökéletes társ horoszkóp bakBak jegyűként olyan párra vágysz, aki hozzád hasonlóan gondosan megtervezi az életét, akinek a munkája legalább olyan fontos, mint a családja. Szervezetten, megfontoltan éli az életét, szereti a csendet és a nyugalmat. Az életet egy másik oldaláról is képes megmutatni, ragaszkodó és hűséges. Mit gondolsz, egy másik Bak társaként boldog lehetnél?

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

tökéletes társ horoszkóp vízöntőVízöntő jegyűként bámulatos az intelligenciád, a benned lévő mély érzéseket viszont nem igazán tudod kimutatni. Az ideális társ meghagyja neked a szükséges távolságot, értékel és persze elbűvöl. Inspirál szellemileg és lelkileg egyaránt. Az sem baj, ha tökéletesen az ellentéted, hiszen így lehettek együtt teljesen egészek. Egy Szűz pontosan megfelel az elképzeléseidnek.

A Halak (február 19. – március 20.)

tökéletes társ halak horoszkópHalak jegyűként művészi vénád van. Nem csupán a művészeteket értékeled nagyra, de álmodozó típus is vagy, a fantáziád bámulatosan kreatív. A szerelemben is a művészit keresed, olyan párra vágyakozol, aki a lelkedet érinti meg. Azt sem bánod, ha árnyékban maradsz mellette, ha ő jelenti neked világot. Egy Skorpióban mindent megtalálsz, amire a lelked mélyén vágyakozol.

(via speaking tree)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top