Horoszkóp

Csillagjegyed elárulja, miért nem találod az igazit

Egy kapcsolat kezdetén mindenki hajlamos lehet újdonsült párjában csak a pozitív tulajdonságait látni, ahogyan önmagából is a lehető legtöbb jót mutatja, pedig valójában senki sem tökéletes. Aztán amikor elillan a rózsaszínű köd, sokakat érhet kellemetlen meglepetés. A horoszkóp kristálytisztán mutatja, mivel riaszthatják el a csillagjegyek a hódolókat.

A Kos

szingli kos szerelem horoszkópIgazi szabad szellem, aki nehezen viseli el a kötöttséget és a korlátokat. Az egyedüllétben is megtalálja a pozitívumokat, vagyis a Kos akkor sem lógatja az orrát, amikor éppen nincs mellette senki – sőt sokszor kifejezetten élvezi a szabadságot! 

A Bika

szingli bika szerelem horoszkópSokszor azért nem találja a párját, mert túl magasra teszi a mércét. Ez alapvetően nem is jelent gondot, ám el kell fogadnia, hogy ezzel a hozzáállással jóval nehezebb párra lelni. A szerelmes Bika apait-anyait belead egy párkapcsolatba és a másiktól is ezt várja, sokszor sajnos hiába.

Az Ikrek

szingli ikrek szerelem horoszkópSzeret az árral úszni, és semmit nem erőltet, ami nem megy, így a kihívásokban bővelkedő, alkalmazkodást igénylő párkapcsolatok láttán inkább menekülőre fogja. Az Ikrek a pillanatnak él, sosem kötelezi el magát csak azért, mert a környezete azt várja el tőle. 

szingli csillagjegy horoszkop magany tarskereses

Akadnak csillagjegyek, akik egyedül is jól érzik magukat (Thinkstockphotos)

 

A Rák

szingli rak szerelem horoszkópGondosan megválogatja, kit enged közel magához, ha kell, inkább hosszú ideig vár az igazira. A baj csak az, hogy könnyen kifuthat az időből, ugyanis a Rák azt vallja, hogy sokkal jobb egyedül lenni, mint rossz társaságban vagy mellőzötten. 

Az Oroszlán

szingli oroszlán szerelem horoszkópSzentül hiszi, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ezért – míg mások a hozzájuk hasonló párt keresik – az Oroszlán azt várja, hogy olyan társra találjon, aki az ő szöges ellentéte. Azt vallja, párjával csak így egészíthetik ki egymást tökéletesen, azzal viszont nem számol, hogy az ilyen kapcsolat sok összetűzést is hoz magával.

A Szűz

szingli szűz szerelem horoszkópŐ sem szűri össze a levet akárkivel, mielőtt szerelembe esne, alaposan szemügyre veszi, kivel is hozta össze a sorsa. A Szűz különleges elvárásainak nem könnyű megfelelni, leginkább azoknak van esélye nála, akik intelligensek és szórakoztatók, nem mellesleg képesek megugrani a magasra helyezett lécet.

A Mérleg

szingli mérleg szerelem horoszkópBár az egyik legmegbízhatóbb csillagjegy, a Mérleg nehezen bízik meg másokban. Cseppet sem bánja, amikor hosszúra nyúlik az ismerkedős szakasz a komoly elköteleződés előtt. Azért ilyen óvatos, mert úgy gondolja, jobb félni, mint megijedni.

A Skorpió

szingli skorpió szerelem horoszkópRendkívül elszánt és határozott típus, amikor nem foglalt a szíve, teljes erőbedobással veti bele magát a munkába, és ezen a téren törekszik az önmegvalósításra. A Skorpió sokszor akkor sem helyezi a fontossági sorrend végére a karrierjét, amikor úgy igazán szerelembe esik.

A Nyilas

szingli nyilas szerelem horoszkópNehezen tudja elképzelni, hogy valakiért teljesen feláldozza önmagát és a szabadságát, éppen ezért a Nyilas olykor hajlamos lehet még a kákán is csomót keresni. Arról persze nincs szó, hogy hallani sem akar a párkapcsolatról, de a szinglilét sincs ellenére.

szingli csillagjegy horoszkop magany tarskereses

Sokan félnek az elköteleződéstől, és a szabadságot részesítik előnyben (Thinkstockphotos)

A Bak

szingli bak szerelem horoszkópSokszor olyan hűvös, akár egy jégcsap, így esze ágában sincs kéz a kézben andalogni másokkal. A Bak nehezen mond le a szabadságáról, sokszor még akkor is szeretne egyedülállóként létezni, amikor pedig már tartós kapcsolatban él  a párjával.

A Vízöntő

szingli vízöntő szerelem horoszkópA függetlenség rendkívül fontos számára, így azt az élet minden területén, így a szerelemben is előtérbe helyezi. A Vízöntő szeret a saját feje után menni, szinte rosszul van a gondolattól is, hogy valaki más diktál neki. Márpedig egy kapcsolatban néha ez is elkerülhetetlen…

A Halak

szingli halak szerelem horoszkópHajlamos arra, hogy a maga kreálta álomvilágban éljen, ahová nem is olyan könnyű beférkőznie a társának. Ha netán mégis sikerül, akkor sem olyan egyszerű kiigazodni a Halakon, akinek ráadásképp nagyon fontos, hogy megőrizze a személyes mozgásterét a párkapcsolatban is.

(via The Daily Net)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top