nlc.hu
Horoszkóp

Bika és Vízöntő párkapcsolata

Erre számíthat a Bika és a Vízöntő a párkapcsolatban

Vajon mi sülhet ki két annyira különböző beállítottságú csillagjegy szerelméből, mint a Bika és a Vízöntő? Vonzzák vagy taszítják egymást az ellentétek! Most megtudhatod!

Az asztrológia és a csillagjegyek a párkapcsolatok lehetséges alakulásáról is sokmindent elárulnak. Nézzük, mi várható, ha a Bika és a Vízöntő egymásba szeret. Először ismerjük meg őket egy külön-külön, hogy aztán jobban ráláthassunk a kettősükre is.

A Bika alaptermészete

A Bika föld elemű csillagjegy a megállapodást, nyugalmat és a stabilitást keresi. Befelé forduló típus. Nem kíván kezdeményezni és vezetni. Megelégszik önmagával és a környezetével, nem akar változni és változtatni. Nem keresi az újat, a járatlan utakat, inkább a biztosat, a beváltat választja. Szeret létrehozni, fogyasztani és raktározni, halmozni is. Fontosak számára a földi javak, a tárgyak és a szenvedélyek is. Békés, egyensúlyra törekvő, hűséges és gondoskodó  csillagjegy.

Bika csillagjegy

A Bika számára fontos a stabilitás

A Bika birtoklási vágya a szerelemben is megjelenik. Fontos számára, hogy társa éreztesse vele, hogy ő mennyire fontos. Szenvedélyes jegy, aki hamar szerelembe esik, de könnyen ki is ábrándul, ha csalódnia kell. Kiemelten fontos számára az őszinteség és a hűség. A szexualitás is központi szerepet tölt be az életében, de mindig érzelmekhez köti azt.

A Vízöntő alaptermészete

A Vízöntő levegő elemű jegy. Az anyagi javakkal szemben az értelmi-szellemi értékek mozgatják. Légiesen mozog a világban, pörgősen gondolkodik és azokért a célokért, amik tényleg érdeklik, képes bármit megtenni. A szabadság és a kötetlenség a lételeme, így tud igazán önmaga lenni. Független, szertelen és merész, az újítás megszállottja, a hagyományok, a fennálló és kiegyensúlyozott rend az ő számára csak nyűgöt jelentenek.

Vízöntö csillagjegy

A Vízöntő nagy újító

A Vízöntő aggódni kezd, ha túl közel kerül a partneréhez, mert fél, hogy elveszíti a szabadságát. Mindeközben fontos számára a választottja, de a kapcsolatban is szélsőséges önállóságra vágyik. Mindezek mellett pedig a figyelem és az izgalmak, különleges helyzetek is fontosak számára a szerelemben. Megfoghatatlan jegy, akit a testi izgalmak és a szellemi mélységek is vonzanak.

A Bika és a Vízöntő párkapcsolata

Ha a fentieket elolvastad, már sejtheted, hogy ők nem a legnyerőbb páros, sőt még azt sem mondhatjuk, hogy kiegészítik egymást, mert teljesen ellentétes nézeteket vallanak. A Bika ragaszkodik a hagyományokhoz, a Vízöntő megrögzött újító. A Bikát a földi javak érdeklik, a Vízöntőt a szellemiek, de ami a legnagyobb konfliktust okozza, az a birtoklásvágy és a szabadságeszmény ellentéte.

Sokat elárul a kapcsolatról a két csillagjegy egymástól való távolsága is. A Bika és a Vízöntő között 3 vagy 9 jegynyi távolság van (a Bika a 2., a Vízöntő a 11.,). Ez az elhelyezkedés is arra utal, hogy a kapcsolat nem lesz zökkenőmentes, mert két nagyon különböző természetű személyről van szó, akik ragaszkodnak a saját igazukhoz. Ami sokat segíthet, ha nem próbálják nevelni egymást, hanem a szeretetre és a szerelemre koncentrálnak.

A kapcsolat csak akkor működhet jól, ha mindkét fél elfogadja és tiszteletben tartja a másik igényeit és egyezséget kötnek azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnak úgy működtetni egy párkapcsolatot, hogy az mindkettőjüknek jó legyen. Ha ez sikerül, sokat tanulhatnak egymástól. Ha elég elfogadóak, olyan értékeket ismerhetnek meg a társuk segítségével, amiket egyedül nem tudnának értelmezni.

Szerelem

A Bika és a Vízöntő párkapcsolata akkor működhet jól, ha mindketten nagyon elfogadóak a másikkal

Ideális partnerek

Kiemelten fontos megemlíteni, hogy, amikor csillagjegyek összeillőségével foglalkozunk, akkor csak a napjegyet vizsgáljuk (jelen esetben Bika és Vízöntő szülöttekről van szó), komoly szerepet játszanak azonban a bolygóállások és más tényezők is. Így attól, hogy valaki a Bika és a Vízöntő jegyében született még nem jelenthető ki, hogy minden érvényes rájuk a fent leírtak közül.

De azért nézzük meg, hogyha tisztán csak ezt a két jegyet vesszük figyelembe, melyikhez milyen csillagjegy illik a leginkább a szerelemben.

A Bikához leginkább a másik két földjegy, a Bak és a Szűz passzol, hiszen hasonló értékrenddel rendelkeznek, és így jól tudják támogatni egymást. De a Rák és a Skorpió sem rossz választás, ők a gondoskodásuk, ragaszkodásuk, valamint a szenvedélyük miatt illenek hozzá.

A Vízöntő számára olyan társ az ideális, akinek hasonlón fontos a szabadság, ezért lehet illik hozzá a Nyilas, esetleg az Ikrek. Az Oroszlán a kalandvágyával és az odafigyelésével nyűgözheti le, a Mérleg pedig az alkalmazkodóképességével.

Olvass érdekességeket a csillagjegyekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top