Horoszkóp

3 csillagjegy, akiből a legjobb férj lesz

Gondolkodtál már rajta, miként befolyásolják a csillagok az életedet? Amikor a hosszú és boldog kapcsolat titkán elmélkedsz, számításba kell venned a csillagjegyeket is.

Van, aki egyáltalán nem hisz a horoszkópban, és a csillagok nem jelentenek számára többet, mint egy romantikus este kellékei, holdvilágos éjszakán. Pedig vannak olyan jellegzetességei az egyes jegyek szülötteinek, amit igencsak érdemes fontolóra venni. Az élet olyan fontos területein például, mint a házasság. Rögtön itt van három csillagjegy, akikből csodás férj lesz. Vajon a te pasid is köztük van?

házasság

Fotó: Pixabay

1. Kos – lángoló szíve érted ég

Az egyenes gondolatok híve a Kos. Ki nem állhatja a játszmákat, és párjától is ezt várja el. Tálcán kínálja a szívét, és amikor szerelembe esik, teljesen átadja magát szerelmének. A leggondoskodóbb és legfelelősségteljesebb férfi, akivel valaha találkoztál. Ha megbeszélitek a randevú pontos idejét, biztos lehetsz benne, tizenöt perccel előbb már ott lesz, és lángoló szívvel várakozik. Nem a világ legromantikusabb fickója, de mindene a család és szerettei. A végletekig elmegy, hogy megvédje és kiálljon azokért, akik a legfontosabbak neki.

2. Rák – mindent megtesz érted

A Rák jegy szülötte rendkívül gondoskodó és érzékeny ember. Minden kapcsolatba teljes erővel zuhan bele, és feltárja a legbelső titkait is. De sajnos így annak is sokkal nagyobb az esélye, hogy sérülni fog. Igazi hősszerelmes, aki a világ végére is elmegy, hogy nap mint nap boldoggá tegye a szíve királynőjét. Fantasztikus, támogató férj és odaadó apa válik belőle. Ha egy jóravaló és szerető férjre vágysz, ne is keresgélj tovább a Ráknál.

3. Oroszlán – bármiről képes lemondani

Ha az őszinteség a szemedben a legnagyobb erény, az Oroszlán lehet a te embered. Mindent egyenesen kimond, amikor szeret valakit, folyamatosan a tudtára is adja. Néha ugyan úgy tűnik, a partnerét birtokolni akarja. De ez nem így van, csupán bizonytalan, hogy a kedvese is ugyanannyira szereti-e őt. Az Oroszlán jegy szülötte csodálatos partner egy életen át, és kiváló szülő. Bármit feláldozna a családjáért. És azt sem bánja meg, ha kimarad egy csomó kalandból, ha elkötelezi magát. Mindennél többet jelent neki, hogy vannak, akiknek ő a legfontosabb az életben.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top