Horoszkóp

Milyen házasság vár rád? Elárulják a csillagok

Melyik jegyben mondtad ki, vagy mondod ki a boldogító igent? A horoszkóp szerint előre megjósolható, milyen lesz a házasságod… Nagyon tanulságos részletek következnek!

A házasságok az égben köttetnek – szól a mondás, s ha úgy vesszük, ez valamilyen szinten igaz is. Az asztrológia és a csillagok mindig meghatározó és titokzatos szerepet játszottak a kapcsolatok jövőjét illetően. S bár a házasság sikere alapvetően a két félen múlik, annak időpontja – legalábbis, hogy melyik állatövi jegyben köttetett – kihathat a jövőbeni kilátásokra is. Nos, milyen házasságra számíthatsz?

Kos házasság (március 21. – április 19.)

Aki a Kos jegyében kel egybe, kalandos házasságra számíthat. A Kos roppant független, bátor és kalandvágyó típus, így nem meglepő, hogy a kapcsolatot is ezek a jellemvonások határozzák meg. A házasságot a spontaneitás és szórakozás tarkítja, mint például a pillanat hevében lefoglalt utazás, vagy éppen egy romantikus vacsora. Vigyázz viszont, hogy ne versenyezz a pároddal!

Bika házasság (április 20. – május 20.)

Stabil lábakon áll a házasság a Bika jegyében házasulandók esetében. Bár mindketten odavannak az elegáns dolgokért, imádják a luxuscikkeket, nem hagyják, hogy a kapcsolatban csak és kizárólag erre kerüljön a hangsúly. Időnként azonban nem árt némi pezsgést vinni a mindennapokba, különben egyhangúságba és unalomba fulladhat az együttlét.

Ikrek házasság (május 21. – június 21.)

Érdekes és párbeszédben bővelkedő házasságra számíthat, aki az Ikrek jegyében mondja ki a boldogító igent. Nem számít, milyen helyzet adódik, a házastársak mindig nyíltan beszélnek róla és meg is oldják. Fontos számukra az izgalom, s az olyan közös programok, mint bungee jumping, a síelés vagy a főzőtanfolyamok. Érdemes csínján bánni az efféle kalandokkal, s nem elfelejteni, ki a legfontosabb a kapcsolatban.

Rák házasság (június 22. – július 22.)

Romantikus párkapcsolatot remélhetnek a Rák jegyében házasulandók. A Rák roppant romantikus és érzelmes típus, így nem meglepő, ha a frigyre is ezek az érzések jellemzőek. Cuki beceneveket aggatnak egymásra, gyertyafényes vacsorákat tartanak, ajándékokkal halmozzák el a másikat. Ne feledjék, a házasságon kívül is létezik élet, s a barátokkal és a családtagokkal is tartaniuk kell a kapcsolatot.

Oroszlán házasság (július 23. – augusztus 22.)

Szenvedélyes és drámai házasságra kell számít, aki az Oroszlán jegyében lép az oltár elé. Mindketten makacsok, s semmi sem tántoríthatja el őket attól, hogy megosszák a véleményüket a másikkal. Ez azonban olykor rossz útra viheti a házaspárt. Nem árt arra sem figyelni, hogy a kapcsolatukban két egyenrangú partner él, vagyis egyik sem alárendeltje a másiknak.

Szűz házasság (augusztus 23. – szeptember 22.)

Érett frigyre számíthatnak a Szűz jelében házasulandók, hiszen mindketten roppant aprólékosak és tudják, mit akarnak elérni az életben. Támogatják a párjukat mindenben, egymás mellett állnak, legyen szó bármiről. Időnként lényeges azonban kicsit hátrébb is lépni, és más megvilágításba helyezni a dolgokat.

Melyik jegyben mondod ki a boldogító igent? A horoszkópból kiderül, milyen lesz a házasságod... (fotó: Getty)

Melyik jegyben mondod ki a boldogító igent? A horoszkópból kiderül, milyen lesz a házasságod… (fotó: Getty)

Mérleg házasság (szeptember 23. – október 22.)

Kiegyensúlyozott házasság vár a Mérleg jegyében frigyre lépőkre. A csillagjegy a harmóniáról, a békéről, az egyensúlyról ismert, így a párok hasonló mértékben dolgoznak a párkapcsolat erősségén. Ennek következtében egymást megbecsülik és tisztelik, mindig a házasság áll az első helyen. Érdemes azonban figyelni arra is, hogy a kapcsolat ne jelentse az egyéniség elvesztését.

Skorpió házasság (október 23. – november 21.)

A házasság tüzes lesz, elég csak a Skorpió lobbanékony és szexis voltára gondolni. Meghittség és szenvedély hatja át a párkapcsolatot, így ezeknek a pároknak nem okoz gondot, hogy színessé tegyék a mindennapokat. A Skorpió ugyanakkor roppant féltékeny, s ez problémákhoz vezethet a házasságban. Ezért fontos, hogy a felek mindent megbeszéljenek egymással, hiszen fölösleges valami butaság miatt veszélybe sodorni a kapcsolatot.

Nyilas házasság (november 22. – december 21.)

A házasság csupa móka lesz, tele utazással, hiszen a Nyilas jegyében házasulandók imádják a társaság életet, a szórakozást, az utazást, s nyitottak mindenre. Mindig valami újat akarnak tanulni, új dologba vágnak bele. Néha nem árt kicsit lassítani, főként akkor, amikor pénzről van szó. Borotvaélen táncolnak, s ez komoly problémákhoz vezethet.

Bak házasság (december 22. – január 19.)

A hagyományokat követi a Bak jegyében házasulandók frigye. A Bak számára fontosak a tradíciók, így karácsonykor, újévkor biztosan a családi hagyományokat követik ők is. Miután mindketten nagyra értékelik őseik örökségét, a házasságukat is ennek szelleme hatja át. Néha azonban nem árt lazítani s élvezni a jelen pillanatait ahelyett, hogy mindig a jövőt terveznék.

Vízöntő házasság (január 20. – február 18.)

Szokatlan és furcsa házasságra számíthat, aki a Vízöntő jegyében mondja ki a boldogító igent. A házasság időpontja már eleve megadja az alaphangot, hiszen a tél kellős közepén kevesen lépnek frigyre. Nem csupán szerelmesek a házasulandók, hanem egyúttal a legjobb barátok is. Imádnak otthonról kimozdulni, partikra járni, társaságba menni. Időnként azonban nem árt egymás társaságát is élvezni, s figyelni rá, hogy a romantika ne tűnjön el a kapcsolatból.

Halak házasság (február 19. – március 20.)

Álomszerű házasságra számíthatnak a Halak jegyében frigyre lépők. A Halak romantikus, álmodozó és kreatív típus, ennek megfelelően a párkapcsolatot is a romantika hatja át, a házassági évfordulót romantikus helyszíneken ünneplik. Nem árt azonban a gyakorlatiasság, és felesleges a pénzt drága luxusutazásokra és tárgyakra pazarolni.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top