Horoszkóp

Íme, ilyen feleségek a csillagjegyek. Te hányadik vagy a listán?

Vajon mely csillagjegyek a legjobb feleségek? És kik azok, akik inkább valamilyen más feladatra születtek? Vajon te hányadikként szerepelsz a listán? Nézd meg máris a horoszkópot!

Vannak, akik már a párkapcsolat elején biztosak benne, hogy a szerelmükkel állnak az oltár elé, másoknak jóval több időre van szükségük, hogy komolyabb szintre emeljék a kapcsolatukat. Az esküvő közeledtével pedig alighanem mindenkiben felmerül a kérdés: vajon milyen feleség válik belőle? Lássuk mit mondanak erről a csillagok és a horoszkóp. Vajon te hányadikként szerepelsz a feleségek listáján?

1. A Rák feleség

A lista élére kerülő Rák hölgy nagyon érzelmes és odaadó, ám emiatt gyakran összetörik a szívét. Bár könnyen megbántódik, mégis ő a klasszikus példája annak, akivel hosszútávú és stabil párkapcsolattal lehet számolni. Számára szent a házasság köteléke, ez ad értelmet az életének. Nagyon gondoskodó típus, s mindent megtesz, hogy férje és gyermekei kívánságának eleget tegyen. Őszinte, tisztességes, megbízható, s párja biztos lehet benne, hogy a család életét szebbé varázsolja.

2. A Halak feleség

A Halak hölgy becsületes, senkit nem csap be, még ha aktuális partnere nem is érdemel bizalmat és szeretetet. Mindig ad második esélyt a párkapcsolatnak. Először meglehetősen visszafogottnak tűnhet, ám ha mélyebben megismeri a társa, kiderül, hogy tele van szeretettel és ragaszkodással. Kreatív, roppant intelligens és olyan bájos, hogy azt nem lehet elfelejteni. Olykor gyorsan változik a hangulata, ám hűségével, jóságával ezt könnyedén feledteti.

3. A Mérleg feleség

A Mérleg hölgy rendkívül érzelmes, s a csillagjegyek közül talán ő a legkedvesebb is. Mindig igyekszik optimistának és boldognak tűnni, ám ez nem jelenti, hogy a házasságában ne szállna vitába a párjával. Addig nem alszik nyugodtan, amíg nem jut dűlőre a szerelmével, s ez az oka, hogy bármilyen felmerülő problémát igyekszik minél előbb rendezni vele. Támogatja őt a célja elérésében. A fortély nem az ő asztala, inkább kedvességgel próbálja elérni a céljait a férjénél. Nagyszerű szerető, a romantika nagymestere.

4. A Bika feleség

Amint talál valakit, akit szerethet, teljesen odaadja magát az érzéseknek. Semmi sem számít előrébb valónak a párjánál, neki szenteli az életét, s mindenre képes, hogy imponáljon neki. Intelligens, éppen ezért ahhoz, hogy a Bika hölgy bárkit is észrevegyen, kevés a testi vonzalom, az elméjét, a szívét is meg kell hódítani. Ha megvan a kellő bizalom, nagyon hűséges kitartó és gondoskodó feleség válik belőle, akinek a családja az első és a legfontosabb érték.

5. A Vízöntő feleség

Lobbanékony alkat, ő nagyon rosszul viseli az unalmat. Ha úgy érzi, mókuskerékbe került, akkor mindent megtesz, hogy megtalálja a kiutat. Ha Vízöntő hölggyel szeretnéd összekötni az életed, akkor fontos, hogy ne hagyd ellaposodni a párkapcsolatot, különben veszi a sátorfáját és máshol keresi a boldogságot. Egyenes és őszinte típus, olyan társra vágyik, akivel tökéletesen összeillenek és szavak nélkül is megértik egymást.

6. A Bak feleség

A Bak hölgy törtető, ha elhatároz valamit, akkor mindent megtesz, hogy azt meg is valósítsa. Ha egyszerre több dolgot kell csinálnia, nála senki sem osztja be jobban az idejét, képes a család, az otthon és a munka között egyensúlyozni, miközben boldog a párkapcsolata is. Olyan társra van szüksége, akinek hozzá hasonlóan jól szervezett az élete, nem bírja a lustaságot és az olyan embereket, akik nem tartják be ígéreteiket.

Vajon te hányadikként szerepelsz a feleségek listáján? (fotó: Pixabay)

7. Az Ikrek feleség

Az Ikrek hölgy kiismerhetetlennek tűnhet, mert egyik pillanatban ő a tökéletes feleség, akiről mindenki álmodik, kedves, szerető szavak hagyják el a száját, ám a következő percben teljesen megváltozik a véleménye. Neki tényleg „két arca” van, hol ilyen, hol amolyan, így párjának valójában mindkettővel együtt kell élni. A gyengéd és szeretetteljes oldala nem okoz problémát, ám mi történik, ha a másik arcát mutatja? Kicsit nehezebb a helyzet, de azért nem reménytelen…

8. A Skorpió feleség

Jó hír, hogy nem a Skorpió hölgy a legrosszabb választás, akivel leélheted az életed hátralévő részét. Megvan a képessége, hogy a legjobbat hozza ki belőled, ám olyan módon, ami ugyanakkor nem minden férfinél jön be. Igazság szerint igen magasak az elvárásai, s ha nem tudod az általa felállított mércét elérni, búcsút inthetsz neki. Ez az oka, hogy csak a legerősebb egyéniségek képesek elnyerni a szívét. Pedig érdemes küzdeni érte, mert ő a legszexibb feleség.

9. A Szűz feleség

A Szűz hölgy ijesztően szabályozott életet él, nagyon pedáns és rendszerető, pontosan tudja, mi helyes és mi nem az. Ha őt szemelted ki párodnak, el kell fogadnod a tényt, hogy mindennek a szerelmed kívánságai szerint kell történnie. Másfelől ugyanakkor, ha a kedvében jársz, hihetetlen szeretettel és törődéssel vesz körbe, hiszen legbelül ő is pontosan érzi, hogy nem a legkönnyebb eset a feleségek között.

10. Az Oroszlán feleség

Ha Oroszlán hölgy mellett kötsz ki, úgy érezheted, megütötted a főnyereményt. Ám nem árt fejben tartanod, ha nem kapja meg, amit akar, valaki nagyon rosszul jár. Add meg a királynőnek, ami jár, vedd őt komolyan, s ha elnyered a szívét, egyúttal megtapasztalod az önzetlen odaadást és szerelmet is. Amikor ő szeret valakit, akkor a szerelme örökre szól. Csak akkor kötelezi el magát melletted, ha valóban hisz benned és a párkapcsolatban is.

11. A Kos feleség

A Kos hölgy nagyon értelmes, s egyszerűen tündököl szerepében. Semmi kétség afelől, hogy párja mindig is szeretni fogja, és rajongani fog érte. Hűséges, megbízható típus, ám cserébe szeretne ezért valamit. Ha nem adod meg neki, amit kér tőled, nem nézel fel rá, s nem tiszteled őt kellően, kilép a párkapcsolatból. A házimunka nem feltétlenül tartozik az erősségei közé, de hogy mindenkitől óvja a családját, az egészen biztos.

12. A Nyilas feleség

Ha szabadságra, kalandra vágysz, esetleg bizonytalan vagy abban, hogy mi is történik veled, vedd feleségül a Nyilas hölgyet. Szenvedélyes típus, ám képtelen hosszabb ideig egy helyben maradni, hiszen ki nem állhatja az unalmat, a megszokottságot. Fogadd el olyannak, amilyen, ne próbáld megváltoztatni, s akkor nagyon izgalmas és kihívásokkal teli párkapcsolatra számíthatsz. Lazán fogja fel az életet és a házasságot is, szóval ne várd, hogy a klasszikus feleség szerepébe bújjon.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top