Horoszkóp

Ennyire megbízhatóak a csillagjegyek. Te hányadik vagy a horoszkóp listáján?

Vajon melyek a legmegbízhatóbb csillagjegyek, s kik azok, akik inkább csak ígérgetnek és hitegetnek? Kiknek érdemes bizalmat szavaznod? A horoszkópból kiderül. S vajon te hányadikként szerepelsz a bizalomlistán?

Talán veled is megesett, hogy olyan embert ajándékoztál meg a bizalmaddal, aki nem érdemelte meg, és megégetted magad. Elsőre csak ritkán lehetsz biztos, hogy akit közel engedsz magadhoz, akire a legféltettebb titkaidat bízod, valóban érdemes-e a bizalmadra.

A horoszkópból kiderülnek a legmegbízhatóbb csillagjegyek. S vajon te hogyan állsz a bizalmi kérdéssel? Hányadik helyen állsz a horoszkóp listájában?

12. A Halak

Miközben igen szórakoztató a Halakkal való párkapcsolat, már nem igazán lehet rá számítani, amikor a dolgok rosszra fordulnak. A legtöbbször az egész világmindenséget megígéri a társának, ám a megvalósításban csöppet sem remekel. Inkább szívvel, mintsem észérvekkel dönt, ám ezt kreativitása, bámulatos megérzései ellensúlyozzák. A koncentráló képessége sem a legjobb, hiszen egyszerre több minden is elvonhatja a lényegről a figyelmét.

11. A Nyilas

A Nyilas nem a megbízhatóságáról ismert. Bár elkötelezett a családja iránt, nem okoz neki gondot, hogy bárkit is kirekesszen az életéből, legyen az szülő, gyerek, testvér. Hajlamos lehet csak akkor tesz szívességeket tenni, ha abból neki is haszna származik. Nem mondhatni, hogy önzetlen típus lenne, ám ha valaki igazán fontos számára, érte valóban mindent meg is tesz.

10. Az Oroszlán

Mindenképpen az Oroszlán javára írható, hogy nála jobban senki sem tud titkot tartani. Negatívum viszont, hogy a legtöbbször csak akkor lehet rá számítani, ha valamilyen formában előnye származik a segítségből. Ha valaki fontos neki, akkor persze egészen más a helyzet, hiszen kétségkívül nagy szíve van. Ám ha valakit nem kedvel, akkor azt tudtára is adja, hiszen vakmerő és harcias.

9. Az Ikrek

Az Ikrek esetében előfordul, hogy megszegi a szavát, még ha nem is áll szándékában. Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem lehet benne megbízni, csupán olyan sok minden történik körülötte, hogy nem tudja, hogyan tartson ki az adott ígérete mellette. A barátságok és párkapcsolatok néha „átjáróháznak” tűnhetnek esetében, hiszen az egyikből kiugrik, és már jöhet is az újabb kapcsolat.

8. A Vízöntő

A Vízöntő elbűvölő, roppant intelligens, ám még a számára igazán fontos társakkal szembeni lojalitását kikezdheti az egója. Rábízhatod-e legsötétebb titkaidat? Valószínűleg nem, hacsak nem kell vele együtt dolgoznod. A kollégái ugyanis mindenben számíthatnak rá. A párkapcsolatáról ugyanis hajlamos olyasmit is kifecsegni, amit nagyon nem kéne. S hogy miért teszi? Talán csak ő tudja a választ…

7. A Bika

A Bikát nem feltétlenül a titoktartása teszi megbízhatóvá, hanem a szerettei felé megnyilvánuló hűsége és lojalitása. Neki is megvan a pozitív és negatív oldala. Az előbbihez sorolható, hogy a szeretteiért mindent megtesz. A hátránya viszont, hogy olykor olyan döntéseket hoz, amellyel inkább kárt okoz, mint hasznot. Hajlamos önfejűen viselkedni, s ha valamivel nem ért egyet, vagy nem tetszik neki, semmi és senki sem veszi rá, hogy részt vegyen benne.

Hányadikként szerepelsz a horoszkóp listáján?

Mennyire vagy megbízható? S hányadikként szerepelsz a horoszkóp listáján? (Fotó: Getty)

6. A Kos

A Kos logikusan gondolkodik, nem engedi, hogy az érzelmei vezéreljék tetteit. Ha valamit nem tart helyénvalónak, vagy valami nem úgy működik, ahogy kellene, változtat a dolgokon, még ha ez azzal is jár, hogy a barátait hátra kell hagynia. Ő mindent megtesz, amiről úgy gondolja, hogy az adott pillanatban a legjobb. Ám ez nem jelenti, hogy később ne változtathatna az elképzelésein.

5. A Szűz

A Szűz hajlamos túlzottan is sokat aggódni, ám éppen a túlzott szorongása teszi olyan megbízhatóvá. Biztos akar lenni, hogy a szeretteivel minden rendben van, s vigyáznak magukra. Ami viszont többek számára is rejtve marad vele kapcsolatosan az az, hogy mindent megtesz, amit csak kérnek tőle – elsősorban a szeretteiért. Nem zárkózik el attól, hogy másokat is támogasson, ám csak abban az esetben, ha valamilyen haszna származik belőle.

4. A Skorpió

Nyersnek, durvának tűnhet időnként a Skorpió, ám egy dolgot biztosan nem lehet róla állítani, mégpedig, hogy megbízhatatlan lenne. Akik igazán közel állnak a szívéhez, azokhoz ő is nagyon szorosan kötődik, s ők nem is tudnak olyasmit kérni, amit önzetlenül ne tenne meg értük. Ő az egyik leghűségesebb csillagjegy, ám kizárólag azokhoz, akiket szeret és akikkel törődik.

3. A Mérleg

A Mérleg kívülről csélcsapnak, határozatlannak tűnhet olyan emberek társaságában, akiket nem igazán kedvel, vagy ismer. Ám ha valaki fontos szerepet tölt be az életem, legyen szó családtagról, barátról, a szerelméről, akkor időt, energiát, kötelezettséget nem kímélve támogatja és segíti őket. Történjen bármi, jóban-rosszban a szerettei mellett áll.

2. A Rák

A Rák minden porcikájával imádja a szerelmét, s mindent megtesz érte, amire csak képes. Védelmezi őt, biztos akar lenni benne, hogy semmiben sem szenved hiányt, s mindaddig önzetlenül szeret, amíg úgy érzi, helyesen cselekszik. A Rák mellett még csak vér szerinti rokonnak sem kell lenned, hogy családtagként kezeljen téged.

1. A Bak

A Bak a legmegbízhatóbb a csillagjegyek között. Esetében soha nem kell azon aggódnod, hogy a legsötétebb és legféltettebb titkaidat valaki másnak kifecsegné. Ha a szavát adja valamire, akkor az úgy is lesz. Valami rendkívüli dolognak kell történnie ahhoz, hogy megszegje az ígéretét. Mindenkor és mindenben számíthatsz rá. Csak kérned kell, s ő kisegít a bajból.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top