Horoszkóp

Melyik a legmegbízhatóbb csillagjegy? És kit kerülj messzire?

Vajon melyik a legmegbízhatóbb csillagjegy? És ki az, akitől érdemes három lépés távolságot tartani? A horoszkóp listába gyűjtötte a legmegbízhatóbb csillagjegytől kezdve a legkevésbé megbízhatóig valamennyit. Nos, te hányadikként szerepelsz a listán?

A bizalom megléte alapvető az emberi kapcsolatokban, ám soha nem tudhatjuk, mi a helyzet azzal a személlyel, akit beengedünk az életünkbe, s megosztjuk vele legbelsőbb titkainkat. Mindenkivel megtörténhetett, hogy nem a legalkalmasabb „barátot” tisztelte meg a bizalmával, aki bizony vissza is élt azzal. Melyik csillagjegy mellett kötelezheted el magad nyugodtan, s melyiktől nem érdemes bizalmat várnod? Íme a lista. Te hányadikként szerepelsz rajta?

12. A Bak a legmegbízhatóbb csillagjegy

A Bak esetében csöppet sem kell attól tartanod, hogy legféltettebb titkaid napvilágot látnak, mondhatjuk, ő a sírba viszi őket. Ha a szavát adja valamire, akkor azt semmilyen körülmények között sem szegi meg. Ez ugyanis ellenkezne az alapvető elveivel: mindig helyesen akar cselekedni, s ebbe a korrektség is beletartozik.

11. A Rák mindent a szeretteiért tesz

Ha valaki fontos a Ráknak, akkor minden idegszálával szereti, s mindent meg is tesz érte. Érzékeny lélek, közel sem a leglovagiasabb a csillagjegyek között, ám kiválóan ért hozzá, miként kell a dolgokat helyrehozni. Nincs szükség családi kötelékre, hogy a Rák a legközelebbi családtagként kezeljen téged.

10. A Mérleg jóban-rosszban kitart a szerettei mellett

Ha nem igazán fontos számára valaki, vagy még nem ismeri túl jól, a Mérleg addig meglehetősen csélcsapnak, határozatlannak tűnhet a kívülállók számára. Ám szorosabb kapcsolat esetén – legyen szó barátról, családtagról, szerelméről – nem rest időt és energiát áldozni rájuk. Ő valóban kitart a szerettei mellett jóban-rosszban.

9. A Skorpió a leghűségesebb csillagjegy

A Skorpió olykor nyersnek, gorombának tűnhet a többiek szemében, ám a megbízhatatlan jelzőt soha nem lehetne rábiggyeszteni. Akiért odavan, mindent megtesz, s ez a jellemzője a leghűségesebb csillagjeggyé teszi őt. Ám csak ahhoz hűséges, akit szeret, viszont ez a hűség nála az örökkévalóságig tart.

8. A Szűz a túlaggódó szülőhöz hasonlít

A Szűz szinte folyton aggódik, ám ez a jellemzője kulcsszerepet játszik a megbízhatóságában is. Mindig biztos akar lenni abban, hogy a szeretteivel minden a legnagyobb rendben van. Azt viszont nem mindenki látja, hogy aki fontos számára, azért mindent megtesz, ám ha ebből valamilyen haszna neki is származna, az extra erőfeszítést sem sajnálná.

7. A Kos roppant racionális

A Kos nem hagyja, hogy az érzelmei befolyásolják. Ha valamit nem talál megfelelőnek, nem rest változtatni, még ha ez azt jelenti is, hogy a legjobb barátjával kell szakítania. Mindig az adott helyzetnek megfelelően hozza meg döntéseit, nem az lebeg a szeme előtt, hogy mi a legjobb egyvalakinek, hanem, mi a legjobb mindenkinek.

Íme, ennyire megbízhatóak a csillagjegyek… (iStock)

6. A Bika nem a legmegbízhatóbb ugyan, de hűséges

A Bika ugyan nem mindig tud lakatot tenni a szájára, ám a hűsége, a kitartása felől biztos lehetsz. Az is biztos, hogy a szeretteiért bármit megtesz, míg a negatívumok közé sorolhatjuk akaratosságát, amivel nem könnyíti meg a többiek életét. Ha valamivel nem ért egyet, vagy nem szimpatikus neki, csak a csoda segíthet, hogy változtasson a véleményén.

5. A Vízöntő előbb magára gondol

A Vízöntő kedves, intelligens csillagjegy, ám miután saját magát helyezi előtérbe, ez a tulajdonsága a hűség rovására mehet. Aligha ő a legmegfelelőbb személy, hogy a titkaidat rábízd, ám ha munkatársi viszony alakul közöttetek, már egészen más a helyzet. Kollégaként mindig számolhatsz vele.

4. Az Ikrek véleménye folyton változik

Az Ikrek ismert a hangulatváltozásairól, meg arról is, hogy gyakran meggondolja magát. Persze szó sincs róla, hogy nem bízhatsz meg benne, csak hajlamos megfeledkezni az ígéreteiről. A barátságok, párkapcsolatok is gyakran változhatnak az életében, hiszen amilyen gyorsan elkötelezi magát, olyan gyorsan fel is bontja azt.

3. Az Oroszlán tud titkot tartani

Az Oroszlán mellett pozitívumként említhető, hogy tud titkot tartani, ám a negatívum, hogy többször csak abban az esetben cselekszik, ha abból haszna származik. Amikor valaki fontos neki, előjön belőle a nagylelkűség. Ám ha nem vagy a szíve csücske, ezt nem titkolja előtted: megismerheted a megbízhatatlan, szemtelen és agresszív oldalát is.

2. A Nyilas bárkit képes kizárni az életéből

A Nyilas az egyik legmegbízhatatlanabb csillagjegy. Bár elkötelezett a családja, a szerettei felé, nem okoz gondot neki, ha valakivel meg kell szakítania a kapcsolatot, legyen szó szülőről, gyerekről, testvérről, barátokról. A legtöbbször csak akkor tesz meg valamit, ha abból neki is haszna származik.

1. A Halak mindent kifecseg

Bár a Halakkal remekül ki lehet jönni, ám ő sem az a típus, akinél az ígéreteket követik a tettek. A cselekedeteiben nem igazán érdemes logikát keresni, ám kreativitásban nem szenved hiányt. A figyelmét egyszerre rengeteg dolog lefoglalja, mégis mindent megjegyez, ezért nem árt vigyázni, mit mondasz el neki. Nem szándékosan árul el, ő egyszerűen ilyen típus.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top