Horoszkóp

Ezekben a csillagjegyekben nem érdemes megbízni

Ezekkel a csillagjegyekkel inkább légy óvatos. Ne hidd el vakon, amit ígérnek, amit mondanak, a horoszkóp szerint ugyanis ők a legmegbízhatatlanabb jegyek valamennyi közül a párkapcsolatokban. A hűség és a kitartás sem tartozik az erősségeik közé. Vajon te is köztük vagy? Igaznak érzed a leírást?

A Halak a fantáziáját a valóságban éli

halak horoszkóp megbízhatatlan csillagjegyekA Halak hajlamos álomvilágban létezni. Élénk fantáziájának köszönhetően szívesen képzeli bele magát félreérthetetlen helyzetekbe. Olyasmire gondolj, amire inkább nem szeretnél. Az erotikus vágyakat, képeket, a romantikus vagy éppenséggel vad együttléteket rendre valóra váltja és megéli. Valószínűleg nem veled, valaki mással vagy másokkal. Mivel nagyon empatikus és érzékeny csillagjegy, a lelkiismerete tonnányi súlyként nyomasztja őt egészen addig, míg végül felemészti. Fantáziája ugyanakkor újra és újra felülkerekedik rajta, így az újabb kalandoknak is képtelen ellenállni.

Az Oroszlán sportot űz a félrelépésekből

oroszlán horoszkóp megbízhatatlan csillagjegyekAmikor az Oroszlán nem kapja meg a számára oly fontos figyelmet a párkapcsolatában, azt máshol és másvalakiknél fogja megkeresni. Mindent megtesz, hogy a – szerinte – keletkezett érzelmi és fizikai űrt kitöltse. Szinte sportot űz a megcsalásból, bizonyítva önmagának, vele nincs probléma. Nem tudod visszatartani, amikor a boldogtalanság csapdájában vergődik, csak akkor, ha ismét megadod számára a feltétel nélküli szeretetet és tiszteletet. Ellenkező esetben máshol keresi a boldogságot, és mindenkor meg is találja azt a „közönséget”, akivel újra reflektorfényben érezheti magát. Az sem kizárt, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódik.

A Vízöntő a szabadság vándora

vízöntő horoszkóp megbízhatatlan csillagjegyekA Vízöntő rajong az új ismeretekért, tapasztalatokért, az izgalmakért. Nem meglepő így nála, hogy hajlamos eltévedni a monogám párkapcsolatban, és az állandó társ mellett időnként valaki újat és mást is kipróbál. Miközben a lelkiismerete őt is figyelmezteti, nem kifejezetten helyes, amit tenni szándékozik, az újdonság iránti vágya mégis könnyedén legyőzi az ész és a szív ellenállását. Egyetlen módon tarthatod őt vissza a megcsalástól, még pedig azzal, ha folyamatosan izgalmat, újdonságot, különlegességet csempészel a kapcsolatba. Mindez fárasztó lehet hosszú távon, neked kell tudni, megéri-e, és megbízol-e majd benne.

A Bak az unalomtól menekül

bak horoszkóp megbízhatatlan csillagjegyekAmikor a Bak megkapja a figyelmet, az elismerést a párkapcsolatában és a számára oly szükséges támogatást a munkájához, elképzelhetetlen, hogy félrelépjen és megcsaljon téged. Viszont ha az elvárásainak képtelen lennél eleget tenni, nem habozik hosszasan, máshol pótolja a hiányosságokat. Hihetetlenül hangzik, de az egyik legmegbízhatóbb típusból a leghűtlenebb csillagjeggyé válhat. Minden adódó alkalmat és lehetőséget kihasznál, hogy igazolást nyerjen magának. A munkája mellett a hódításban keresi az elismerést, és mivel rendkívül megnyerő és vonzó típus, könnyedén húzza be az újabb és újabb strigulákat. 

bizalom csillagjegyek horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel érdemes óvatosnak lenni (Getty)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top