nlc.hu
Horoszkóp

Bizalom és a csillagjegyek

Ezekben a csillagjegyekben nem szabad megbízni

Miért viselkednek kiszámíthatatlanul a párkapcsolatban? A horoszkópból kiolvasható a válasz.

Nyilas

A Nyilas lelke szabadon szárnyal, akár a madarak. Őt nem egyszerű maradásra bírni, mert valójában nem különösebben ragaszkodik a tartós párkapcsolathoz. Akkor érzi jól magát, ha korlátok nélkül teheti mindazt, amit szeret. A szex ilyen nála, és egyetlen partnerrel ritkán éri be. Képes több vasat is a tűzben tartani egyszerre. Az izgalmat, a kalandot keresi, neki semmi kifogása az egyéjszakás kapcsolatok ellen. Imád flörtölni, lehengerlő a stílusa, szinte mindig eléri a célját. Úgy van vele – fiatalabb életéveiben mindenképpen –, hogy minek kötné le magát, amikor számtalan lehetőség vár még rá. Bármilyen megnyerő is, jobban teszed, ha nem bízol meg benne.

Csillagjegyek és a bizalom

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Ikrek

Az Ikrek kettős csillagjegy, ezért két arcát mutatja. A párkapcsolatokban különösen igaz rá ez a kettősség. Valójában saját magával áll harcban. Nagyon tud szeretni, mélyen érez, csak nem mindig tudja, mit is akar. Tartós kapcsolatot szeretne, de közben függetlenségre is vágyik. Az unalmat a Nyilashoz hasonlóan nagyon rosszul tűri, izgalmakra, kihívásokra vágyik. Amikor szerelmes – és azt abban a pillanatban egészen biztosan úgy is gondolja –, megígérhet mindent, már a jövőt tervezgeti veled. Aztán maga sem tudja, mi történik, de az addig vonzó kapcsolatból elillan az izgalom. Ezért is kiszámíthatatlan, és ezért sem könnyű megbízni ebben az alapvetően nagyon kedves és szerethető csillagjegyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top