Horoszkóp

Ezekben a csillagjegyekben nem könnyű megbízni

Néhány csillagjegy nem mindig tartja az ígéretét. Nem szándékosan akarnak ártani neked, egyszerűen elfelejtik, hogy miben állapodtatok meg. A horoszkópból kiderül, kik azok, akikben nem könnyű megbízni... Te köztük vagy?

Vannak nagyon megbízható csillagjegyek, és olyanok is, akik hajlamosak lehetnek könnyelmű ígéreteket tenni. Nagyon határozottan mondanak igent a kérésedre, pedig valahol már akkor is tudják, nem fogják teljesíteni azt. Ilyenkor eltűnhetnek, kibújhatnak a „kötelesség” alól. Nem szándékosan teszik, inkább csak nem érzik a határaikat, s nem mondanak nemet. Talán jobb színben akarják feltüntetni magukat, érezni akarják a fontosságukat. Pedig több bizalmat kapnának, ha mindig őszinték lennének. A horoszkópból kiderül a viselkedésük oka is.

A Halak

Miközben a Halakkal igen szórakoztató a párkapcsolat, már nem igazán lehet rá számítani, amikor a dolgok rosszra fordulnak. A legtöbbször az egész világmindenséget megígéri a párjának, ám a megvalósításban már nem remekel olyan nagyon. Őt az érzelmei, s nem a logika irányítja, ám ezt kivételes kreativitásával mindig ellensúlyozza. Koncentráló képessége sem a legjobb, hiszen egyszerre több minden is elvonhatja a figyelmét. Hajlamos sok mindent megígérni, mert ő nem tud nemet mondani. A párjának főleg nem.

Ezekben a csillagjegyekben nem mindig bízhatsz meg (fotó: Getty)

Ezekben a csillagjegyekben nem mindig bízhatsz meg (Fotó: Getty)

A Nyilas

A Nyilas sem a megbízhatóságáról ismert. Bár elkötelezett a családja iránt, nem okoz neki különösebb gondot, hogy bárkit is kirekesszen az életéből, legyen az szülő, gyerek, testvér. A leggyakrabban csak akkor tesz szívességet, ha abból neki is valamilyen haszna származik. Nem igazán önzetlen típus, ám mindazokkal, akik igazán közel állnak a szívéhez, valóban aranyszívű. Hajlamos ő is könnyelmű ígéretet tenni, amit aztán csak nagyon ritkán tart be. Igazából azért, mert elfelejti…

Az Oroszlán

Az Oroszlán javára írható, hogy nála jobban csak kevesen tudnak titkot tartani. Negatívuma viszont, hogy a legtöbbször csak akkor tesz meg valamit, ha abból valamilyen formában neki is előnye származik. Persze, ha valaki igazán fontos számára, akkor nem ez lebeg a szeme előtt, hiszen kétségkívül nagy szíve van. Ám akit nem kedvel, annak tudtára is adja, hiszen vakmerő és harcias típus. Akit kedvel, annak teljesíti az ígéreteit, de akit nem, azokat bosszúból biztosan cserben hagyja.

Az Ikrek

Gyakran változik az Ikrek hangulata, ezért nála bizony előfordul, hogy megszegi az ígéretét, még ha az nem is állt szándékában. Nem arról van szó, hogy nem bízhatsz meg benne, csupán olyan sok minden történik körülötte, hogy nem tudja, hogyan tartson ki az adott ígérete mellett. A barátságok és párkapcsolatok „átjáróháznak” tűnhetnek az életében, hiszen az egyikből kiugrik, hogy egy másikban találja magát. Még a számára igazán fontos barátoknak tett ígéreteit sem mindig tartja be, mert elfelejti, vagy egyszerűen közbejön valami fontosabb…

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top