Horoszkóp

Ez az, amit sosem vallanának be, még maguknak sem a csillagjegyek

Minden csillagjegynek van legalább egy olyan tulajdonsága, amit talán még önmagának sem ismerne be. Vajon mi lehet az, amit a legjobban tagadnak a csillagjegyek? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos (március 21-április 19.)

legszerencsésebb hónap kos horoszkóp 2019Kos jegyűként még magadnak sem vallanád be, mennyi problémád van a koncentrációval. Ahogyan azt sem, hogy nem vagy képes minden célodat keresztülvinni és megvalósítani. Hidd el, senki sem hibátlan, nyugodtan elismerheted, van, ami még neked sem megy.

Bika (április 20-május 20.)

legszerencsésebb hónap bika horoszkóp 2019Bika jegyűként soha nem ismernéd be, hogy hibát követtél el. Amikor valójában nyilvánvaló, hogy valamit rosszul csináltál, akkor is inkább addig bizonygatod az ellenkezőjét, amíg a másik meg nem unja. A túl nagy büszkeségeddel könnyen elijesztheted magad mellől az embereket.

Ikrek (május 21-június 21.)

legszerencsésebb hónap ikrek horoszkóp 2019Ikrek jegyűként bizony szembe kéne nézned azzal a tulajdonságoddal, hogy nem mindig tartod be az ígéreteidet. Könnyen kimondod, amit a többiek hallani akarnak, pedig talán már akkor is pontosan tudod, sosem fogod betartani az ígéretet.

beismer hiba csillagjegyek horoszkóp

Van, amit még maguknak sem ismernének be a csillagjegyek (iStock)

Rák (június 22-július 22.)

legszerencsésebb hónap rák horoszkóp 2019Rák jegyűként hajlamos lehetsz azt gondolni, hogy rossz ember vagy, pedig egyszerűen csak érzékenyebb vagy a többieknél. Ezért meglehetősen gyakran reagálsz hevesen, sőt erőszakosan mások viselkedését illetően, még akkor is, amikor a helyzet csöppet sem drámai. 

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

legszerencsésebb hónap oroszlán horoszkóp 2019Oroszlán jegyűként sosem ismernéd el, mennyire rettegsz még a gondolattól is, hogy mások esetleg sokkal jobban nálad. Ha tehetnéd, inkább messze elkerülnél minden megmérettetést, semhogy egyszer arra derüljön fény, hogy nem is vagy annyira jó, mint gondolod.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

legszerencsésebb hónap szűz horoszkóp 2019Szűz jegyűként nagyon erős benned a tisztesség, a tökéletesség iránti vágy, ami kifejezetten pozitív tulajdonság. Ugyanakkor a körülötted élők mégis azt érzik, túl nagy elvárásokat támasztasz velük szemben. Be kellene látnod, senki és semmi sem tökéletes, de épp így a legjobb. 

Mérleg (szeptember 23-október 22.)

legszerencsésebb hónap mérleg horoszkóp 2019Mérleg jegyűként érdemes lenne elfogadnod a tényt, hogy időnként neked is szükséged van a segítségre. Vedd észre, szinte mindig visszautasítod a segítő kezeket. Hidd el, semmi probléma sincs azzal, ha segítenek neked. Sőt.

Skorpió (október 23-november 21.)

legszerencsésebb hónap skorpió horoszkóp 2019Skorpió jegyűként érdemes lenne beismerned, hogy időnként túlzottan is távolságtartó és hűvös vagy a pároddal, és úgy teszel, mintha senkire sem lenne szükséged. Pedig, ha figyelsz a lelked hangjára, magad is rájöhetsz, a párodnak épp úgy szüksége van rád, ahogyan neked is ő rá.

Nyilas (november 22-december 21.)

legszerencsésebb hónap nyilas horoszkóp 2019Nyilas jegyűként rá kellene ébredned, hogy nem kell túl jónak, sőt túl megbocsátónak sem lenned. Fogadd el magadat annak, aki vagy. Ne akarj más lenni, és ne akarj többet, mint amit elbírsz. Neked is szükséged van időnként a lazításra, és nem kell mindig a többiek kedvében járni. Nyugodtan mondhatsz néha nemet.

legszerencsésebb hónap horoszkóp 2019

Senki sem tökéletese, mindenki követ el hibát az életében (IStock)

Bak (december 22-január 19.)

legszerencsésebb hónap bak horoszkóp 2019Bak jegyűként te soha nem ismernéd be, hogy időnként mennyire magányosnak érzed magad. Bizonyos tekintetben ez a viselkedés akár jó is lehet, ugyanakkor könnyen depresszióhoz is vezethet. Ha ezt érzed, mindenképpen el kellene mondanod szakértőnek vagy a legjobb barátnak, ami a szívedet nyomja.

Vízöntő (január 20-február 19.)

legszerencsésebb hónap vízöntő horoszkóp 2019Vízöntő jegyűként hajlamos lehetsz áldozatnak érezni magadat, amikor rosszul döntöttél. Meggyőződésed, hogy mindig jól döntesz, csak aztán a körülmények változnak a rovásodra. Be kellene ismerned, hogy te is gyakran hibázol. Hidd el, ettől nem leszel kevesebb.

Halak (február 20-március 20.)

legszerencsésebb hónap halak horoszkóp 2019Halak jegyűként sosem ismernéd be, hogy néha a te hibádból sikerülnek félre a dolgok. Hidd el, senki más nem hibás, mert elveszítetted a munkádat, vagy szakított veled a párod, csak te magad. Mások hibáztatása helyett vállalj felelősséget magadért, a tetteidért. Sokkal jobban fogod magadat érezni.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top