Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon gyanakvók a párkapcsolatban

Ezeknek a csillagjegyeknek a bizalmát nem könnyű elnyerni. Nagyon gyanakvó típusok, hajlamosak a féltékenységre is, párkapcsolatukban hosszabb ideig méricskélik a társukat, mire tényleg elhiszik, hogy aggodalomra semmi okuk. Vajon te is közéjük tartozol? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Néhány csillagjegyek nagyon könnyen ismerkedik, akár fejest is ugrik a párkapcsolatba, ők könnyen is adnak bizalmat újdonsült párjuknak. Nem így a következő csillagjegyek, ők eleinte meglehetősen hűvösnek, távolságtartónak és bizalmatlannak tűnnek. Nagyon gyanakvó típusok, mert csak nehezen hiszik el, hogy a párjuk szerelme valódi és igazi. Óvják a lelküket, félnek a csalódástól, ezért inkább csak óvatosan adagolják a bizalmat. De ha meg tudod őket győzni, hűséges, odaadó és nagyszerű partnerre találhatsz bennük.

A Skorpió a leggyanakvóbb csillagjegy

A Skorpió nagyon komolyan veszi a párkapcsolatot. Ő sosem játszik a másik érzelmeivel. De még akkor is bizalmatlan az új partnerével, amikor pedig fülig beleszeretett. Neki ugyanis időre van szüksége, hogy valóban képes legyen megbízni a szerelmében. Alapból is gyanakvó típus, szinte mindig a legrosszabb forgatókönyv jár a fejében, de épp ezzel óvja a lelkét a csalódásoktól. Valósággal feltérképezi a társát, és amikor ő bizonyította a hűségét, a feltétlen szeretetét, csak akkor nyílik meg, és akkor hiszi el, hogy viszonzásra találtak az érzései.

Ezek a csillagjegyek nagyon gyanakvó típusok (iStock)

A Bak nehezen bízik meg a párjában

A céltudatos és szorgalmas Bak szeme előtt mindenkor a győzelem lebeg. Nagyon megviseli a vereség, és ez a munkájára pontosan ugyanannyira érvényes, mint a párkapcsolatára. Ezért inkább nagyon óvatosan és bizalmatlanul közelít az új társ felé. Tény és való csöppet sem könnyű elnyerni a szívét és a bizalmát. Szinte éjjel-nappal éberen figyeli, és titkon teszteli a másikat, hogy valóban olyan ember-e, amilyennek mutatja magát. Ő nem is kötelezi el magát addig, amíg meg nem bizonyosodik párja hűségéről, kitartásáról és a szerelméről.

A Rák nagyon óvatos a párkapcsolatban

A Rák is óvatosan szemléli vadonatúj párját, mielőtt elköteleződne mellette. Annak ellenére, hogy óriási szíve van, nem könnyen adja a bizalmát. Kemény, akár az őt szimbolizáló rák páncélja, vagyis nagyon nehéz út vezet a szívéhez. Érzékeny és nagyon érzelmes típus, aki sokat csalódik, ezért is válik egyre óvatosabbá a kapcsolataiban. Minél több csalódást élt meg, annál nehezebb szavaz újra bizalmat. Amikor valódi párjára talál, teljesen megnyílik előtte, mindenestül átadja magát neki. De ehhez le kell győznie magában a gyanakvási kényszert.

A Bika nem siet el semmit

A Bika nagyon óvatos és megfontolt csillagjegy. Rá ugyan nem jellemző, hogy túlzottan is gyanakvó lenne, inkább csak a maga lassú és kimért tempójában tesz mindent. Bármennyire is szerelemes, a kétely csírája mindig ott motoszkál benne, a teljes bizalmát szinte lehetetlen elnyerni. És amit a fejébe vesz, arról szinte lehetetlenség lebeszélni. Már pedig, ha úgy gondolja, hogy a legboldogabb párkapcsolatban is kell lennie némi távolságtartásnak, akkor ezen nem változtat. Viszont, ha egyszer elnyered a bizalmát, a legodaadóbb, a leghűségesebb és a legelkötelezettebb társra találsz benne.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top