Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek féltékenyek is, meg nem is

Ezek a csillagjegyek alapvetően nem féltékenyek. De bizonyos helyzetek még őket is bizalmatlanná tehetik. Vajon te is köztük vagy? És a párod féltékeny, vagy nem?

A féltékenység a legharmonikusabban induló párkapcsolatot is könnyen tönkreteheti. Az érzés valójában az önbizalom hiányából fakad, amikor a féltékeny fél úgy érzi, nem elég jó a párjának. A következő csillagjegyek jóban vannak magukkal, de bizonyos szituációk bennük is felébreszthetik a zöld szemű szörnyeteget.

A Rák

A Rák féltékenységét valójában saját bizonytalansága váltja ki, hiszen sok esetben nem akarja elhinni, hogy a párja tényleg beéri vele. Emiatt igyekszik birtokolni, ellenőrizni a társát, árgus szemmel figyeli a közösségi oldalakon tett posztjait, valójában minden lépéséről tudni akar. Az önbizalommal teli Rák ugyanakkor csöppet sem féltékeny, avagy csak egy egészséges dózist tudhat magáénak.

Az Ikrek

A féltékenység nem jellemző az Ikrekre, ám hajlamos bizonyos dolgokat túlságosan is átgondolni, s emiatt ott is problémát lát, ahol nincs semmi. A kommunikáció hiánya a párkapcsolatban, a kevés együtt töltött minőségi idő a gyanú árnyékát vetheti a társára. S ha ezt továbbgondolva arra a megállapításra jut, hogy párja máris hűtlen hozzá, akkor meglehetősen sok győzködésre van szükség, hogy kiverje a fájó gondolatokat a fejéből.

Ezek a csillagjegyek féltékenyek is meg nem is (iStock)

A Mérleg

A Mérleg mindig az arany középutat választja, nem jellemző rá a féltékenység, ám alkalmanként előbújik belőle is a zöld szemű szörnyeteg. Ha valami szokatlannal találja szembe magát, összezavarodik, s annak gondolatát ülteti el a fejében, hogy társa nem őszinte vele. Nem rendez féltékenységi jeleneteket, inkább csöndben kivárja, amíg bizonyosságot nem nyer, hogy valóban félrelépett a kedvese.

A Bak

A Bak sem tartozik a féltékeny csillagjegyek közé, ám féltékenységre utaló gondolatok az ő agyán is átsuhanhatnak. Ám ezt sem tárja a nyilvánosság elé, s párjával sem osztja meg az érzéseit. Szereti a dolgokat méltósággal és észszerűen kezelni, amibe a váratlan és nem odaillő megnyilvánulások nem férnek bele. Mindig a legjobbat feltételezi a társáról, s ha mégis téved, az a kapcsolat végét is jelenti egyben.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top