Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jól megértik egymást az ágyban, de azon kívül…

Ezek a csillagjegyek a hálószobában nagyszerűen megértik egymást, de azon kívül már nem nagyon találják egymással a közös hangot. Vajon te és a párod is köztük vagytok? A horoszkópból kiderülnek a meglepő részletek...

Kit választanál? Olyan társat, akivel tökéletes a szex, ám beszélgetni már nem igazán tudsz vele, vagy akivel remekül el lehet tölteni az időt, ám az ágyban finoman szólva sem teljesít valami jól? A válasz csöppet sem egyszerű, hiszen mindkét tulajdonság nagyon fontos a valódi boldogsághoz.

Kétségtelen, az élet nem mindig igazságos. Ezek a csillagjegyek ugyanis kiválóan megértik egymást az ágyban, ugyanakkor a legritkább esetben ideális társak a hálószobán kívül. Ha úgy érzed, képtelen vagy ellenállni a csábításnak, először vess egy pillantást a horoszkópjára, s kiderülhet, vajon csak az ágyban passzoltok igazán egymáshoz, vagy komolyra is fordulhat az egyéjszakásnak ígérkező kaland…

A Kos és a Mérleg

A Kos akaratos és határozott személyiség, épp ezért meglepőnek tűnhet, hogy az ágyban remekül passzol az óvatosabb és mindenkinek megfelelni igyekvő Mérleggel. Egymás teljes ellentétei, talán ezért is vonzódnak annyira a másikhoz. A Mérleg örömére szolgál, ha megadhatja a másiknak, amire szüksége van, visszafogottabb és érzelmesebb természete pedig megnyugvást jelenthet az ambiciózus Kosnak. A szexuális vonzódás ellenére sajnos semmilyen közös kapcsolódás nincs köztük. A Mérleg igényli, hogy megerősítést kapjon a párjától, ám a független Kostól ezt aligha remélheti.

A Skorpió és a Bika

Bár a Skorpió a csillagjegyek szexdémonjának számít, de ez aligha jelenti, hogy mindenkivel összeillik a hálószobában. A Skorpió és a Bika valójában egymás ellentétei, de amikor kellemes éjszakai kalandról van szó, az ellentétek nagyon erősen vonzzák egymást. A romantikus és érzelmes Bika kiváló partner a szenvedélyes Skorpió számára. A két csillagjegy azonban túlságosan is makacs, hogy kezelni tudják a másikat a hálószobán kívül is. A Bikának fontos a nyíltság, a megbízhatóság, a becsületesség, míg a Skorpió hajlamos a titkolózásra. Bár mindketten hűségesek, valahogy mégsem jön össze ez a kapcsolat.

Ezek a csillagjegyek a hálószobában nagyszerű partnerek (iStock)

A Bak és a Rák

Két ellentétesebb csillagjegyet nem is lehetne találni, ám meglepetésre a szex összehozza őket. Mindketten megadják a másiknak, ami belőlük hiányzik: a Bakból hiányzó szenvedélyt a Rák kitölti, s míg a Rák otthonra, nyugalomra vágyik, a Bak teljesíti a kívánságát. A biztonság, a stabilitás, a hűség, a családi értékek és hagyományok mindkét jegynek nagyon fontos szempontok, ám egymást mégis képtelenek igazán megérteni. A Ráknak fontos, hogy mély érzelmeken alapuló kapcsolatot alakítson a párjával, a Bak ugyanakkor nem igazán tud mit kezdeni a folytonos lelkizéssel.

A Mérleg és a Vízöntő

A Mérleg túl sokat morfondírozik azon, mások mit gondolnak róla, s igyekszik mindenkinek a kedvében járni. A Vízöntőt egyáltalán nem érdekli mások véleménye, éppen ezért remek partner, hogy a félénk Mérleget megnyugtassa. A Vízöntő mindent megtesz, hogy csodálatos estét szerezzen a Mérlegnek, s amikor ez sikerül, elégedettebb nem is lehetne. A problémák akkor kezdődnek közöttük, amikor kilépnek a hálószoba ajtaján: a Mérleg ismét úgy érzi, mindenkinek meg kell felelnie, s kimért természete nem fér össze az öntörvényű és független Vízöntőjével. Valójában nagyon jól összeillenének, de mégsem működik igazán a kapcsolatuk.

A Rák és a Halak

Mindkét csillagjegyet az érzelmek hajtják, így a szexuális kapcsolatuk nem kizárólag a testi vágyakon alapszik, hanem az érzéseken is. A Rák jóval konzervatívabb az ágyban a Halaknál, aki nem fél merész és új dolgokat is kipróbálni. A közös együttlét éppen ezért jóval több érzelmet takar, mint erotikát. Az értékrendjük azonban olyannyira ellentétes, hogy komoly párkapcsolatra hosszú távon mégsem igazán számíthatnak. A Rák biztos háttérre vágyik, míg a Halak többre értékeli az újdonságot, a fantáziát a rutinnál. Valójában ők is a tökéletes párost alkothatnák, de egy idő után éppen a túl sok érzelem vezet a szakításhoz.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top